Aleksandra Prijović u trenu prodala 10 hiljada karata i za treći koncert u Zagrebu

4
Radiosarajevo.ba
Aleksandra Prijović u trenu prodala 10 hiljada karata i za treći koncert u Zagrebu
Foto: Blic.rs / Aleksandra Prijović

"Hrvati su ludi za cajkama: Prijović u trenu prodala 10.000 karata i za treći koncert", naslov je teksta koji je danas objavio portal Index.hr.

Kako navode, nakon što je turbofolk zvijezda Aleksandra Prijović jučer najavila i treći koncert u zagrebačkoj Areni u decembru, već je prodano 10 hiljada ulaznica i za taj treći datum.

U svega nekoliko sati nakon što su puštene u prodaju rasprodane su donje tribine, VIP stolovi i fan pit zona, javljaju organizatori te se pitaju: "Hoće li pasti i četvrta Arena Zagreb?"

Osvježite zidove bez krečenja: Sve što treba je da ih očistite ovom smjesom

Osvježite zidove bez krečenja: Sve što treba je da ih očistite ovom smjesom

"Iskreno, za mene i za moje suradnike i najbliže prijatelje je bio šok kada smo jako brzo rasprodali prvu zagrebačku Arenu, kada se dogodila druga niko nije mogao vjerovati, pa ni ja, ali čini se kako je sve moguće, tako da što vi mislite o tome da mi otvorimo i treću?" najavila je Prijović jučer, a čini se da Hrvatima ni ta tri dana neće biti dovoljna.

Inače, dosad je veća potražnja bila samo za Dinom Merlinom, koji je već najavio četiri uzastopna koncerta u zagrebačkoj Areni.

Dodajmo i kako će krajem ovog mjeseca Prijović gostovati u sarajevskoj Zetri:

Vidimo se u Sarajevu! ❤️ #odistokadozapada

Posted by Aleksandra Prijovic on Thursday, May 11, 2023

Ko je Prijović?

Aleksandra Prijović je 28-godišnja pjevačica koja je proteklog vikenda tri puta napunila beogradsku Stark Arenu. Karijeru je počela u Zvezdama granda, a u proteklih deset godina postala je jedna od najpopularnijih pjevačica u regiji. Aleksandra je odrasla u Belom Manastiru i trenutno je u braku s posinkom Lepe Brene Filipom Živojinovićem.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije