Akcijska zvijezda potpuno neprepoznatljiva u novoj ulozi: Možete li pogoditi o kome je riječ?

0
Radiosarajevo.ba
Akcijska zvijezda potpuno neprepoznatljiva u novoj ulozi: Možete li pogoditi o kome je riječ?
Foto: A24 / Johnson kao Kerr u filmu "The Smashing Machine"

Objavljena je prva fotografija iz filma The Smashing Machine, koja prikazuje akcijsku zvijezdu Dwaynea Johnsona (52) u potpuno neprepoznatljivom izdanju.

Riječ je o novoj biografskoj drami, gdje The Rock glumi zajedno s Emily Blunt, Lyndsey Gavin i nedavno proglašenim neprikosnovenim prvakom teške kategorije u boksu, Olesksandrom Usykom.

Johnson u svojoj novoj ulozi igra Marka Kerra, a film priča priču o šampionu mješovitih borilačkih vještina i UFC-u.

Čamdžić iz Mekke: Temperatura na Arefatu je bila 47 stepeni, pješačili smo šest do sedam kilometara

Čamdžić iz Mekke: Temperatura na Arefatu je bila 47 stepeni, pješačili smo šest do sedam kilometara

Fotografija koja se pojavila pokazuje The Rocka bez majice, kako sjedi u uglu ringa. Njegovo lice je pak potpuno drugačije i evidentno je da nosi facijalne proteze koje ga transformišu u MMA legendu. Uz sve to, ima kosu za razliku od njegove prepoznatljive ćelave glave.

Johnsonova transformacija šokirala je i njegove fanove.

"Dwayne izgleda potpuno drugačije, konačno će glumiti", "Morao sam stvarno zumirati da bih bio siguran da je to on jer, wow... doslovno neprepoznatljiv", "To je The Rock? izgleda neprepoznatljivo", "Ovo će biti tako dobro", neki su od komentara.

Planirano je da se film, koji priča priču o Kerru, pojavi 2025. godine, a režira ga Benny Safdie, poznat po filmovima poput Uncut Gems i Good Time.

Tokom svoje MMA karijere, Kerr je bio dvostruki UFC prvak teške kategorije, osvojivši i mnoge druge titule.

Dokumentarni film iz 2002. godine, također nazvan The Smashing Machine, detaljno je opisao njegovu karijeru, kao i njegove odnose i borbu s ovisnošću o drogama.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije