39 godina od prvih Nadrealista: Ovako su u ratu Elvis, Sula i Zenit govorili o Neletu

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Opet bosnjacke lazi

***

Vlasi i njhove pljacke

Ratne epizode nadrealista definitivno su najbolje epizode u kupno. Najduhovitiji clan nadrealista ikad bio je Sasa Petrovic. Istina pravoslavac al definitivno ne dio fasistickog pokreta cija je Nenad Jankovic maskota. Inace, sav humor nadrealista i inace duh Bosne je uglavnom Bosnjacki kao i sto je sam Bosna. Katolici i pravoslaci su nasjeli na komsijsku propagandu i proglasili se njihovim repovima, te se time odsjekli od srca bosne. Imaju na to pravo, al su definitivno kopija. I Jankovic je crpio humor iz bosnjackog duha.

***

***

Bosnjacke lazi

***

@islamizirani vlah

Ratne epizode nadrealista definitivno su najbolje epizode u kupno. Najduhovitiji clan nadrealista ikad bio je Sasa Petrovic. Istina pravoslavac al definitivno ne dio fasistickog pokreta cija je Nenad Jankovic maskota. Inace, sav humor nadrealista i inace duh Bosne je uglavnom Bosnjacki kao i sto je sam Bosna. Katolici i pravoslaci su nasjeli na komsijsku propagandu i proglasili se njihovim repovima, te se time odsjekli od srca bosne. Imaju na to pravo, al su definitivno kopija. I Jankovic je crpio humor iz bosnjackog duha. ka Vlasi i njhove pljacke A sasa petrovic je bio bosnjak, jelde? Opet bosnjacke lazi. Najbolji skecevi nadrealista su oni u kojima ucestvuju nele i djuro, dakle srbi. Sav dobar humor sa ovih prostora je srpski, pa i onaj iz bosne. Dovoljno je samo pogledati najbolje komedije iz ex-yu, sve listom su srpske, sto filmovi sto serije, pa i one nastale u ratu i poslije rata, kao neletova slozna braca, koju vi bosnje krisom gledate, da vam reis ne bi hutbom zabranio. Vi bosnje imate samo "lud, zbunjen, normalan" koji ima onaj najprizemniji, djeciji humor i to vam je plafon. Tome se covjek moze smijati samo ako izvadi pola mozga. Koju ste to jos humoristicku seriju ili film napravili, ali da je bas duhovita? Nijednu, zato suti i poklopi se.

Opet lazi

Opet lazi. Niko od ove trojice sa slike nije dio originalnih i prijeratnih nadrealista. Sejo sexon - tekstopisac pusenja i dokazani srbofob kao prava hrvatina; batko - zubar i kockar kojem se sudi za pronevjeru novca skupljenog u humanitarne svrhe i elvis, osnivac new primitivesa. Sad opet obrisi zato sto je istina, koju vi bosnje ne podnosite.

GROHOTOM SE SMIJEM!

Srpski humor najbolji????!!!!! Ja nikad nisam vidio trivijalnije i vise usiljene glume. Ako je ista dobro doslo s ovim ratom to je ta distanca koju smo dobili od njih i njihovog prizemnog vulgarnog da ne kazem zivotinjskog pristupa zivotu, tako i muzici i drami.

Z

Srpski humor najbolji????!!!!! Ja nikad nisam vidio trivijalnije i vise usiljene glume. Ako je ista dobro doslo s ovim ratom to je ta distanca koju smo dobili od njih i njihovog prizemnog vulgarnog da ne kazem zivotinjskog pristupa zivotu, tako i muzici i drami. ka GROHOTOM SE SMIJEM! Kad snimite bolje filmove od maratonaca ili ko to tamo peva ili mrtav ladan, onda cemo pricati.

/ Najnovije