Da li ste primijetili / Zašto Brad Pitt jede u većini filmova?

29. 08. 2019. u 19:09:00 Radiosarajevo.ba

Shares:0

Možda jeste, možda niste primjetili da u većini filmova u kojima je glumio, postoji scena u kojoj Brad Pitt konzumira hranu, navodi portal LADBible.

Zašto je to tako? Da li je to čudna metoda koju primjenjuje dok glumi ili je uvijek gladan na setu?

U intervjuu za portal JOE Pitta i glumicu Margot Robbie pitali su o 15 minutnom konzumiranju grickalica u sceni filma Quentina Tarantina.

Robbie je rekla da je primjetila da njen kolega jede hranu u scenama mnogih filmova.

Pitt je istakao:

"Pa, volim da sam nečim okupiran, zauzet. Takav sam po prirodi, tako da..."

Robbie ga je pitala da li je samo u filmu Oceanovih 11 bilo planirano da konzumira hranu ili voli da uvijek ima hranu u ruci, na šta je on odgovorio sljedećim riječima:

"Pa to je bila metoda, zato što je lik u fulmu uvijek bio u bijegu. Shvatio sam da zbog toga ne može sjesti i jesti. Znači, to je morao raditi u bijegu."

Jedan korisnik Reddita je analizirao da li postoji povezanost između količine hrane koju Pitt pojede u filmu sa visinom ocjena koje taj film dobije. Pri tome ne tvrdi da postoji uzročno-posljedična veza.

Prosječna ocjena filmova u kojima ne jede je bila 6,9, a prosječna zarada 68 miliona dolara (120 miliona maraka).

Prosječna ocjena filmova u kojima je pojeo od jedne do 200 kalorija je bila 6,8, a prosječna zarada 110 miliona dolara (više od 194 miliona maraka).

Prosječna ocjena filmova u kojima je pojeo više od 200 kalorija je sedam, a prosječna zarada 143 miliona dolara (više od 252 miliona maraka), navodi portal LADBible.

Tagovi: Brad Pitt hrana film

NEMA KOMENTARA