Korona i rock 'n' roll: Grupa Pank Flojd predstavila singl "Ono Kao Ljubav"

Radiosarajevo.ba
Korona i rock 'n' roll: Grupa Pank Flojd predstavila singl "Ono Kao Ljubav"
Foto: Pank Flojd / Novi singl

Sarajevski band Pank Flojd izbacio je novi singl Ono Kao LJubav. Pjesma je popraćena zanimljivim video spotom u kojem se pojavljuje i "Civilna zaštita" koja tjera članove benda s bine.

"Spot je urađen dosta drukčije nego što je zamišljen, ali zbog situacije koja nas je sve pogodila, morali su čekati mišljenje Ministarstva zdravstva, ali njihovo mišljenje nikad nisu dobili. Tako da smo se odlučili za ovu varijantu koja, sudeći prema prvim reakcijama publike, prolazi veoma dobro. Pjesma govori o ljubavi između gitariste i njegove najveće simpatije tokom čitavog spota", poručili su Flojdovci.

Muziku i tekst potpisuje Kemal Lihić, a u muzici su mu pomogli i Damir Bajrami te Aleksandar Ilić, dok je na aranžmanu radilo više ljudi poput Jasmina Efendića, Emira Lihića i Gordana Dizdarevića Grka.

Pjesma je snimana u Studiju G, tj. kod Gordana Dizdarevića Grka. Za spot je zadužen bio Eldar Muhić, a glumci u spotu bili su članovi Pank Flojda, Selma Regina Hasanović, Fariz Ablaković, Nermin Mustajbegović i Deni Rizvanović.

Back vokale je radila Sara Čejvan iz sarajevskog banda Umbra.

Poslušajte novu pjesmu Pank Flojda.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije