Ovo je novi način "štednje" u Ulcinju: Jedno mjesto - za dvije osobe

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Duduk

Može i ovako Ja dole on gore:Ležaljka na sprat

Gogo

Ništa ba ovo, Turska zakon, sve besplatno i jos stiže piva i hamburger na plažu. Za iste pare k'o Crnogorcima ili Hrvatima i jos me poprijeko gledaju...ma mrš od danas, nadalje i ubuduce...

Milesa

Inventivni momci! Crna Gora je uvek bila skupa po tom pitanju, a pritom su i plaže često loše. Grčka je za mene obećana zemlja. Da mogu, sutra bih pozvala medjunarodne selidbe Pro move i preselila se tamo. Kod njih platiš 2 pića i dobiješ dve ležaljke i suncobran na ceo dan ako hoćeš. Pa to bih i inače platila, jer volim da popijem jutarnju kafu na plaži. Popodne uglavnom i ne naplaćuju. Milina!

/ Najnovije