Portal Radiosarajevo.ba

Radiosarajevo.ba
Portal Radiosarajevo.ba
Foto: Radiosarajevo.ba / Ilustracija

Radiosarajevo.ba čitateljima svakodnevno pruža kvalitetne, pravovremene, tačne i objektivne informacije iz različitih oblasti: vijesti iz Bosne i Hercegovine, svijeta, kulture, zabavne sadržaje, savjete. Radimo, stvaramo i mijenjamo, poštujući profesionalne standarde novinarske profesije i nastojeći svojim radom unositi pozitivne promjene u društvo. Drugi smo najposjećeniji news portal u BiH s više od 150.000 posjeta i 400.000 otvorenih stranica dnevno.

Radiosarajevo.ba, osim aktuelnih pitanja, usmjeren je na pitanja civilnog društva, kulture, sporta, promocije ženskih prava i prava manjina, i civilnog dijaloga.

Orijentiran ka demokratiji i građanskim vrijednostima, integraciji u EU, ljudskim pravima i općem prosperitetu zemlje.

Jedinstvenost Radiosarajevo.ba ističe se sinergijom s radiostanicom što portal čini drukčijim, bržim i bogatijim. Radio Sarajevo je radiostanica koja je osnovana davne 1992. godine kao Radio ZID, iz kojeg izrastaju današnji Radio Sarajevo i istoimeni internet portal. Trudimo se biti na istoj talasnoj dužini s našim slušateljima i čitateljima.

Radiosarajevo.ba prepoznatljiv je i po društvenim mrežama na kojima svakodnevno objavljuje birane sadržaje s portala: Facebook stranica slovi za jednu od brojnijih kad je riječ o medijima u našoj zemlji i broji više od 430.000 pratilaca, Instagram 27.000 pratilaca, slično je i s našim profilom na Twitteru koji broji oko 90.000 pratilaca. Kanal na YouTubeu bilježi više od 22.000 hiljade pretplatnika.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najnovije