Dnevni horoskop za 22. juni: Šta vam zvijezde danas donose

0
Radiosarajevo.ba
Dnevni horoskop za 22. juni: Šta vam zvijezde danas donose
FOTO: Pixabay / Ilustracija

OVAN

U vašem će susjedstvu biti živo i bučno. Susjed će preuređivati stan, kositi travu ili imati puno glasnih gostiju, a netko bi vam mogao pozvoniti na vrata kada se tome ne budete nadali. Ni vi sami nećete biti tihi i suzdržani, nego ćete graknuti na one koji vas smetaju.

BIK

EURO 2024 | Danas saznajemo protivnike Njemačkoj i Švicarskoj u četvrtfinalu

EURO 2024 | Danas saznajemo protivnike Njemačkoj i Švicarskoj u četvrtfinalu

Osjetit ćete poticaj za dokazivanjem i isticanjem. Obećavajuća romantična iskustva bit će vezana uz čekaonice ili salone za uljepšavanje. Pokušat ćete se nekome dopasti duhovitim dosjetkama. Parovi će izlaskom ili putovanjem razbiti monotoniju svakodnevice.


BLIZANCI

Slobodnjaci će ili osjećati otpor prema zbližavanju, ili se htjeti potpuno sjediniti u ljubavi sa svojom simpatijom. U oba slučaja, ne bi bilo pametno ući u vezu s vama ovih dana, a potencijalni će partneri to shvatiti i ustuknuti. Blizanci u vezi gunđat će puno, ali bezazleno.


RAK

Bit ćete jedan od najsretnijih znakova Zodijaka. Otkrit ćete nove dimenzije zanosa i sreće u ljubavi. Jedna osoba otkrit će vam da je zaljubljena u vas. To bi mogao biti netko tko vas je nedavno odbio. Primat ćete mnoštvo komplimenata na račun ugodne vanjštine i zavidne linije.


LAV

Bit ćete aktivni i poduzetni, a najviše energije uložit ćete u ostvarivanje erotskih snova. Nažalost, negativan Mars u Biku kazuje da vam je tolerancija na neuspjeh vrlo niska. Budete li odbijeni pri udvaranju, uhvatit će vas bijes, a vaši izgledi kod simpatije past će ispod nule.


DJEVICA

Dan je pogodan za intelektualne zadaće i putovanje s turističkim povodom. Izaći ćete iz kolotečine i otkriti novi smisao života. Vaša duhovitost, opuštenost i domišljatost pri ophođenju svrstat će vas u poželjne suputnike i nezaobilazno društvo za izlaske.

Stiže 'Mjesec jagode': Ako ste među ova tri horoskopska znaka, ispunit će vam se sve želje

Stiže 'Mjesec jagode': Ako ste među ova tri horoskopska znaka, ispunit će vam se sve želje


VAGA

Ako ste slobodni, ukus će vam biti vrlo selektivan, odnosno imat ćete visoke estetske i društvene kriterije. Mogla bi vam se svidjeti osoba koja je prema vama ravnodušna u romantičnom smislu. U odnosu s bližnjima izbijat će nesuglasice, ali bez težih posljedica.


ŠKORPIJA

Vezani će otići na put u dvoje s voljenim ili prilikom posjete produbiti odnos s njegovim bliskim rođacima. Samci bi mogli prepoznati vrijednost osobe koja im je dosad prolazila ispod radara. Opasnost prijeti od incidenata saobraćaju, sportu i rukovanju s alatima.


STRIJELAC

Imat ćete pozitivno mišljenje o sebi. Ako vam je plan bilo koje vrste zapeo na jednoj tački, nećete odustati. Prkosit ćete mogućim teškoćama i zavjetovati se sebi i drugima da nećete odustati dok ih ne prebrodite. Upornost će vam se isplatiti već sljedeći tjedan.


JARAC

Najbolje ćete se osjećati u tišini doma. Dopuste li vam mogućnosti, izbjegavat ćete gužve i provesti najviše vremena ili sami, ili s dobro poznatim ljudima koji ne zahtijevaju da im se prilagođavate. Budete li prisiljeni kretati se u društvu, jedva ćete čekati da se izvučete.


VODOLIJA

Samcima će nedostajati ozbiljnih prilika za romansu, ali ih to neće uznemiravati jer će im dan biti prepun zanimljivih iskustava, koja će ih potpuno apsorbirati. Djeca i mladi u vašem znaku mogla bi tokom sporta oštetiti tuđu imovinu ili sam sportski rekvizit.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije