Dnevni horoskop: Nekoga očekuje flert, a nekog poslovni preokret

0
Radiosarajevo.ba
Dnevni horoskop: Nekoga očekuje flert, a nekog poslovni preokret
Foto: Pexels / Ilustracija / Horoskop

Zvijezde se nekada poklope tako da nam sve ide od ruke. U nekim drugim danima jedva izlazimo na kraj sa obavezama... Kakav dan je pred nama pogledajte u današnjoj astro prognozi.

OVAN

Komplikovane i maltene nerješive situacije pratiće vas u većem dijelu dana. Sa emotivnim partnerom možete napraviti pravi dogovor i u potpunosti se uskladiti, ukoliko se samo malo potrudite. Ne insistirajte na različitim stavovima po nekim pitanjima.

BIK

U prvom dijelu dana nećete imati dovoljno strpljenja i moguće je da odreagujete neprimjereno ili u nekom lošem momentu. Ako usporite, možete ostvariti kvalitetne odnose i dobre rezultate. Odnos sa voljenom osobom funkcioniše stabilno, ali će obostrani trud biti neophodan.

BLIZANCI

Jedna osoba zaslužuje vaše poštovanje – pogotovo ako je to stariji kolega ili neko od šefova. Može vam pomoći da izađete na kraj sa neprijatnim ili suviše komplikovanim situacijama. Korektan odnos sa emotivnim partnerom. Smirujte nervozu.

RAK

Neko će danas pokušati da vam nametne obaveze ili da prebaci odgovornost na vas. Vrlo uspješno ćete uspjeti da se snađete u ovoj situaciji. Potrudite se da redovne obaveze završite na vrijeme. Razumijevanje sa voljenom osobom.

LAV

Danas ćete se teško prilagođavati potrebama i zahtjevima saradnika. Nećete moći da radite stvari na svoj način – prihvatite da i neko drugi može biti u pravu. Jedna osoba pokušava da flertuje sa vama, ali vi trenutno niste raspoloženi.

DJEVICA

Nemojte dozvoliti sebi da se pogubite u obavezama i da vam informacije koje dolaze unesu nervozu. Duboko udahnite, možete u sebi pronaći i smirenost i strpljenje. Samo na taj način ćete uspješno funkcionisati. Emotivno – voljena osoba je zahtjevna.

VAGA

Danas možete imati ozbiljan poslovni razgovor. Osoba sa kojom dolazite u kontakt očekuje od vas veliku odgovornost i posvećenost. Dobijate potvrdu svog rada ili priznanje. Trudite se da ostvarite kontakt sa osobom koja vas privlači.

ŠKORPIJA

Neke prepreke će samo na prvi pogled izgledati komplikovano. Kada se „unesete“ u cijelu situaciju, shvatićete da ovo možete riješiti. U večernjim satima osjećate veliko uzbuđenje. Moguća je inicijativa jedne osobe prema vama. Prilika za susret.

STRIJELAC

Ako pronađete pravu dozu smirenosti, strpljenja i inicijative – današnji dan može označiti veliki preokret u poslovnom segmentu. Provjerite da li ste ispoštovali sve zakonske odredbe. Donijeli ste odluku kada je emotivni segment u pitanju. Težite da se prilagodite partneru.

JARAC

Potrebno je da u poslovnom segmentu u svim situacijama prvo razmislite, pa onda donesete odluku. Nemojte uključivati emocije u posao. Mogući su neočekivani finansijski prilivi. U emotivnom segmentu – rastrzanost između želja i mogućnosti.

VODOLIJA

Sve možete ostvariti, u onoj mjeri u kojoj se angažujete u situacijama koje su vam bitne. Ipak, očekujte da će vam neke osobe crpiti energiju. Prilike će se otvoriti i na emotivnom planu – moguće je da ostvarite kontakt sa osobom koja vas jako privlači.

RIBE

Dobar dan u poslovnom segmentu, samo je potrebno da vaše reakcije budu odmjerene i kontrolisane. Nemojte prebrzo reagovati na neke ponude, dajte sebi vremena za odluku. Susret sa nekim je probudio dobro raspoloženje i optimizam u vama.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije