Infografika: Ovo su najveći uspjesi trenutnih lokalnih vlasti širom BiH

Radiosarajevo.ba
Infografika: Ovo su najveći uspjesi trenutnih lokalnih vlasti širom BiH

Svim općinama/opštinama i gradovima u BIH smo na njihove zvanične e-mail adrese uputili upitnik s pitanjima o lokalnim vlastima u mandatu 2012. – 2016. Između ostalog. pitanja su se odnosila i na uspjehe za koje postojeće lokalne vlasti smatraju da treba da ih istaknu.

U ovoj infografici navedeni su najveći uspjesi u lokalnim zajednicama, na osnovu odgovora koji su nam pristigli  

S obzirom da su se neke lokalne zajednice oglušile na naše ponovljene upite, ovdje objavljujemo samo odgovore onih koje su nam odgovorile: 

Bosanska Krupa, Bosanski Petrovac, Bosansko Grahovo, Brčko, Breza, Bugojno, Čapljina, Čelić, Derventa, Doboj-Istok, Doboj-Jug, Domaljevac-Šamac, Foča FBiH – Ustikolina, Foča RS, Fojnica,  Gračanica,  Gradačac,  Gradiška,  Hadžići,  Ilidža, Ilijaš, Istočni Stari Grad,  Jablanica,  Kakanj,  Konjic,  Kostajnica, Krupa na Uni,  Ljubinje,  Lopare,  Maglaj,  Nevesinje,  Novi Travnik, Novo Sarajevo,  Orašje,  Osmaci,  Pelagićevo,  Petrovo,  Prnjavor,  Ravno,  Rogatica,  Rudo, Šipovo, Široki Brijeg, Sokolac, Srbac, Srebrenik, Stari Grad, Travnik, Trnovo RS, Ugljevik, Usora, Vareš, Visoko,  Vitez, Vogošća, Vukosavlje, Zavidovići, Zenica, Žepče, Živinice i Zvornik. 

Kliknite na obojene teritorije i pročitajte: 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najnovije