Ždrebac – zbog vas smo postali još bolji

Promotivni tekst
Ždrebac – zbog  vas smo postali još bolji
Foto: Promo / Vinarija Čoka

U želji da svojim potrošačima pruži još više razloga za radost, slavlje i širenje sreće, Vinarija Čoka je svoja dobra, stara vina preobukla u novo ruho, objedinivši ih pod novim originalnim imenom – Ždrebac. U okviru Ždrebac vinske palete nalaze se vina za svačiji ukus i najraznovrsniji spektar radosnih prilika, a pored novog imena i modernog dizajna etikete karakteriše ih unaprijeđen ukus i konstantnost u kvalitetu, koja je uslovljena značajnim volumenom proizvodnje i stalnim kontrolama procesa njihovog nastanka.

Ždrebac Vranac je intenzivne rubin crvene boje, prijatnog bukea i snažnog, robusnog ukusa nastalog od spleta aroma zrelih višanja, ribizle, čokolade i bibera , Ždrebac Vranac savršeno će se uskladiti sa tradicionalnim jelima serviranim na vašoj trpezi. Slijedi ga njegov vinski kontrast Ždrebac Belo, vino koje se prepoznaje po specifičnom ukusu nastalom od kupaže italijanskog rizlinga i Smederevke. Svoje najbolje osobine Ždrebac Belo ispoljava kada je dobro ohlađeno i servirano uz lagana bijela mesa, ribu, sireve i salate.

Ždrebac Graševina odlikuje se kristalno bistrom bojom zlatne patine i pitkošću koju duguje autentičnoj voćnoj aromi. Udružite li je sa jelima od ribe, roštiljskim mesom i salatama, nezaboravan vinski doživljaj je zagarantovan!

Nastalo od autohtone domaće sorte grožđa, vino Ždrebac Smederevka pravi je izbor za one koji kod bijelog vina traže sortni ukus i prijatnu opojnu svježinu, a dolazak raskošnog prazničnog predjela idealan je trenutak za njegovo posluženje.

Vrijeme je da predstojeći ljetni period dočekamo raširenih ruku i sa osijmehom podignemo čašu za zdravlje, sreću i blagostanje naših najbližih. Vrijeme je da zajedno donesemo odluku da susreti u bojama radosti budu što češći i da od malih trenutaka ubuduće stvaramo povode za nova slavlja koja se pamte.

Ždrebac – da se slavi više!

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije