Volcanobet najbolja beting platforma u regionu od sada i na tržištu BiH

0
Promotivni tekst
Volcanobet najbolja beting platforma u regionu od sada i na tržištu BiH
Foto: Volcanobet / Najbolja beting platforma

"Na bolje se lako navići" je slogan sa kojim je volcanobet krenuo u svoje osvajanje tržišta po zemljama regiona. Sam slogan nije puka marketinška poruka, već stvarni razlog popularnosti volcanobet online beting platforme.

U njenoj superiornosti, fantastičnim tehničkim performansama, atraktivnim bonusima, vanserijskom dizajnu i sjajnoj ponudi igara, već uživaju igrači u Bosni i Hercegovini.

Na pitanje nije li velika smjelost usuditi se ući u tržišnu utakmicu po regionu sa gigantima ove industrije, odgovor iz volcanobet-a je bio jednostavan: "Naša platforma je gigant i zato joj igrači ostaju lojalni, jer već poslije prvog susreta sa njom znaju da su na mjestu neviđene zabave."

Shrvani William posjetio školu i progovorio o Kate: "Žao mi je, ona bi voljela biti ovdje"

Shrvani William posjetio školu i progovorio o Kate: "Žao mi je, ona bi voljela biti ovdje"

Najbolja beting platforma - undefined

Foto: Volcanobet / Najbolja beting platforma

Marketinška kampanja je već pokupila velike simpatije jer je personifikuju dvije velike glumačke zvijezde, legendarni Petar Božović kao "ujko" i maestralni Nikola Kolja Pejaković kao nećak.

Volcanobet.ba je za sve novoregistrovane igrače za početak obezbijedio 10 besplatnih Wingo rundi, 10 posto CashBack-a na sve sportske događaje, kao i 20 besplatnih spinova na popularnoj EGT igri 5 dazzling hot.

Iz volcanobet.ba poručuju da oni koji se još nisu registrovali posjete njihovu stranicu i uvjere se u kvalitet, a i isto tako informacije o mnogobrojnim promocijama, pogodnostima i iznenađenjima mogu saznati na instagram stranici @volcanobet.ba.

Ono što zasigurno garantuju je to da će vam registracija na volcanobet.ba u potpunosti dočarati zašto se stvarno "Na bolje lako navići".

Registruj se na volcanobet.ba.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Najnovije