Voda SARA uvodi neodvojivi čep: Korak naprijed za zaštitu okoliša

/ Komentari (2)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

visocica 1662

Ako ce cep stiti,okolis onda uredu a stascermo sa tim silnim plasticnim bocama od raznoraznih voda,piva,mlijeka sta sa tolikom kesama plasticnim,ako je taj cep razgradiv onda strucnjaci iz EU za nobelovu ste nagradu.

333

Koja otuzna nebuloza. Nama opasno otkucava vrijeme, imamo strasne zdravstvene posljedice od plastike, koja je sada vec prisutna u svim lancima u prirodi, unistavamo biljni i zivotinjski svijet bez kog ne mozemo da opstanemo, voda u cijelom ciklusu je puna mikroplastike. I taj problem nece rijesiti neko kretensko vezanje cepa za plasticnu bocu. Nemamo vremena narednih dvjesto godina da razvlacimo sa birokratskim glupostima, dok se i dalje okolis i ljudsko zdravlje intenzivno unistavaju. Pocinjemo da se kristalisemo kao suicidalna vrsta kod koje je evolucija zapala u corsokak.

/ Najnovije