VirtuAS / Virtualni sajam inovacija predstavio nove proizvode

08. 10. 2020. u 11:52:00 Promotivni tekst

Shares: 0

Prvi virtualni sajam inovacija u Bosni i Hercegovini i regiji otvoren prošle sedmice predstavio je inovativne proizvode u prehrambenoj industriji. Pored inovativnih predstavljene su i unaprijeđene i nutritivno bogate varijante nekih prehrambenih proizvoda.

Na ovom sajmu predstavljeni su Rituals waffle cookies, Vispak Dream espresso, prvi domaći džepni espreso u obliku praline, Maza protein smjesa za palačinke sa proteinima, Vispak Zrno to GO, instant bosanska kafa u obliku kompresovanog zrna kafe i šećera, Vegafruit pekmez od jabuke sa sjemenkama koprive, Maza kremni namaz sa 0% šećera i proteinima, Oaza voda sa kolagenom, Klas čokoladni hljeb sa 30% tamne čokolade, Limunana napitak od soka limuna i čaja nane, ZIM probiotski obrok od svježeg sira bez laktoze sa proteinima, Shmeky flips sa okusom ćevapa i drugi proizvodi.

Virtualni sajam je do sada posjetilo oko 11 000 posjetilaca.

"Zahvaljujemo se svim posjetiocima sajma i velikom interesu za naše inovativne proizvode. Neki od proizvoda predstavljeni na sajmu, već za 7 dana naći će se na policama prodajnih centara. Također se još jednom zahvaljujem našim razvojnim timovima koji su kreirali ove inovativne proizvode", izjavila je Sajra Ajanović iz Direkcije za razvoj i upravljanje brandovima AS holdinga.

Sajam možete posjetiti na OVOM LINKU.

U posebnom prostoru svi zainteresovani studenti mogu aplicirati na VirtuAS Innovation challenge i u roku od 45 dana dostaviti svoje prijedloge inovativnih proizvoda i tako dobiti mogućnost da budu nagrađeni ljetnom praksom u jednoj od AS Holding članica.

Link za Innovation Challenge.

Na sajmu je predstavljen i novi korporativni film AS Holdinga koji se može pogledati u kino Sali VirtuAS.

Film je do sada, na VirtuAS sajmu, Youtube kanalu i društvenim mrežama zajedno imao preko 110 000 prikazivanja.

Ovaj virtualni sajam inovacija rezultat je višemjesečnog rada razvojnih timova domaćih kompanija na inovativnim proizvodima.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA