Vienna osiguranje VIG: Broj jedan osiguravatelj života u BiH i u 2023. godini

0
Promotivni tekst
Vienna osiguranje VIG: Broj jedan osiguravatelj života u BiH i u 2023. godini
Foto: Vienna osiguranje VIG / Vienna osiguranje broj jedan osiguravatelj života u BiH

Godinu u kojoj je obilježilo svojih prvih 20 godina poslovanja u BiH, Vienna osiguranje VIG je okončalo kao Broj jedan životni osiguravatelj u BiH. Prema podacima Agencije za nadzor osiguranja FBiH, sa skoro 47 miliona KM premijskog prihoda ostvarenog u 2023. godini Vienna osiguranje VIG je ubjedljivi tržišni lider i prvi izbor građana BiH u pogledu životnog osiguranja.

"Ponosni smo na izvanredne poslovne rezultate, a zahvalnost prvenstveno dugujemo našim cijenjenim klijentima i partnerima za ukazano povjerenje, našim zaposlenicima na marljivom trudu i istrajnosti te svim prijateljima kuće na podršci i podstreku da kontinuirano budemo bolji. Iako segment životnog osiguranja u BiH predstavlja tek nešto malo više od 20% cjelokupnog tržišta osiguranja, raduje činjenica da taj segment bilježi rast te da se budi svijest građana BiH o značaju ove vrlo važne vrste osiguranja", rekla je Sabina Mujanović, direktorica Vienna osiguranja VIG.

Na upit o razlozima zbog kojih se klijenti opredjeljuju baš za njih, iz Vienna osiguranja VIG su pojasnili da smatraju da je to rezultat njihove profesionalne usluge, inovativnih produkata, 24/7 online poslovnice, unikatnog Programa lojalnosti i drugih sličnih pogodnosti koje obezbjeđuju svojim klijentima tokom cjelokupnog trajanja ugovora o osiguranju, a ne samo kada se desi osigurani slučaj.

Za 2024. godinu kažu da imaju jednako ambiciozne planove te da se naročito raduju obilježavanju još jednog važnog jubileja – 200 godina uspješnog poslovanja Vienna Insurance Group, svoje matične grupacije čije je sjedište u Austriji.

Vienna osiguranje VIG je članica je Vienna Insurance Group - VIG koja sa 50 kompanija u 30 zemalja i oko 25.000 zaposlenika predstavlja vodeću osiguravajuću grupaciju u Austriji, Centralnoj i Istočnoj Evropi. Nosilac je brojnih domaćih i međunarodnih priznanja, od kojih se izdvaja nagrada engleskog Global Brands Magazine za Najbolje životno osiguranje u BiH.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije