Veliki sezonski popusti u The Athlete’s Foot

Promotivni tekst
Veliki sezonski popusti u The Athlete’s Foot
Foto: Intersport TAF / Veliki sezonski popusti u The Athlete’s Foot

The Athlete’s Foot ima odlične vijesti za sve ljubitelje sportskog stila! Počeli su veliki sezonski popusti 50, 40, 30 i 20%! Uronite u TAF ljetno sniženje obuće, odjeće i otkačenih modnih dodataka, od 1. do 30. jula.

U TAF ponudi ćete pronaći najširi izbor sportom inspirirane obuće i odjeće najvećih svjetskih brendova Nike, Adidas, Reebok, Puma, Sprayground, Ugg i još mnogo drugih. Obavezno posjetite trgovinu u Bingo City Centru Sarajevo ili webshop taf.ba.

Više o TAF-u

Ove godine The Athlete’s Foot obilježava svoju pedesetu godišnjicu! Kako raste, nastavlja da podstiče ljude širom svijeta da prihvate svoj sopstveni sport sa stilom, u skladu sa sloganom #daretoplay. Baština ovog brenda je ukorijenjena duboko u američkoj sneaker kulturi. Prva TAF trgovina otvorena je 1971. godine u Pittsburghu u Pensilvaniji, a danas je lanac od 560 trgovina prisutan u preko 30 zemalja svijeta. Prva TAf trgovina u BiH je otvorena 2020. godine.

The Athlete's Foot je street style odredište duboko ukorijenjeno u sportu. TAF je poznat kao jedan od svjetskih lidera u kreiranju sportskog stila, održavajući svoje bogato naslijeđe kroz trendove i tehnologije bliske novim generacijama.

Posjetite TAF i uvjerite se zašto je najbolja #sneakers destinacija!

The Athlete’s Foot BH pratite i na njihovoj službenoj Facebook stranici, Instagram profilu i TikTok-u.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije