Velika nagradna igra: BBI banka & Mastercard nagrađuju 2020.

Promotivni tekst
Velika nagradna igra: BBI banka & Mastercard nagrađuju 2020.
Promotivni tekst / Nagradna igra

Bosna Bank International (BBI) d.d. u saradnji sa kompanijom Mastercard https://www.mastercard.ba od 1. septembra starta sa velikom nagradnom igrom "BBI banka & Mastercard nagrađuju 2020.“ za sve korisnike BBI Mastercard® kartica i za tu priliku su spremili čak 40 vrijednih nagrada - dvadeset laptopa, deset mobitela i deset turističkih putovanja u BiH. 

"BBI i Mastercard zajedno žele promovirati sigurna i jednostavna beskontaktna i online plaćanja BBI Mastercard®  karticama. Digitalizacija poslovanja koja je trend u svijetu, pa tako i u našoj Bosni i Hercegovini, u svakom trenutku omogućava vlasnicima BBI Mastercard®  kartica da sigurno obave plaćanje, online iz vlastitog doma ili sa bilo kojeg mjesta. Također, beskontaktno plaćanje je sigurnije, jer vašu karticu ne morate uopće ispuštati iz ruke", izjavio je Dino Selimović, direktor Marketinga i komunikacija BBI banke. 

BBI i Mastercard su zajedno sa partnerima pripremili zaista vrijedne nagrade - laptope, mobitele i turistička putovanja. Aktuelna situacija motivisala je obje kompanije da za dio nagrada odaberu turističke aranžmane unutar naše prelijepe Bosne i Hercegovine, kako bi na taj način barem malo pomogli našim turističkim radnicima da prebrode trenutnu krizu, ali i kako bi istovremeno promovisali prirodne ljepote naše domovine. 

"Tokom trajanja ove nagradne igre, BBI banka i BBI VIP Business Club će svim klijentima, pravnim licima i članovima BBI VIP Business Cluba u periodu od 1.9. do 31.12.2020. godine BBI Mastercard® Business Debit kartice izdavati bez naknade za upisninu i izdavanje za prvu godinu korištenja", zaključio je Selimović. 

Učešće u ovoj nagradnoj igri, koja traje od 1. septembra do 31. decembra 2020. godine, mogu uzeti svi korisnici BBI Mastercard® kartica koji tokom jednog kalendarskog mjeseca naprave najmanje 5 (pet) beskontaktnih ili online transakcija na prodajnim mjestima u Bosni i Hercegovini ili inozemstvu, u ukupnom iznosu od minimalno 100 KM.

Izvlačenje dobitnika provest će se slučajnim odabirom putem računara iz liste učesnika koji su stekli pravo sudjelovanja u nagradnoj igri, koje će biti upriličeno svakog drugog četvrtka tekućeg mjeseca za prethodni mjesec. 

Sve informacije o nagradnoj igri dostupne su na web stranici bbi banke: www.bbi.ba https://www.bbi.ba/bs/stanovnistvo, detalji su navedeni u Pravilima nagradne igre koja možete preuzeti ovdje http://bbi.ba/documents/2020/avgust/pravila-mastercard.pdf, a dodatne informacije zainteresovani mogu dobiti putem besplatnog info telefona 080 020 020.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije