Večeras izvlačenje brojeva 1.vanrednog kola TV Binga

0
Promotivni tekst
Večeras izvlačenje brojeva 1.vanrednog kola TV Binga
Foto: Lutrija BiH / Večeras izvlačenje brojeva 1.vanrednog kola TV Binga

Lutrija Bosne i Hercegovine pripremila je ovogodišnje prvo vanredno kolo igre TV Bingo, a izvlačenje brojeva je večeras u direktnom programu FTV-a sa početkom u 20:10 sati.

Večerašnje vanredno kolo, pored redovnih dobitaka, donosi i vanredne vrijedne novčane dobitke koji će zasigurno usrećiti najsretnije igrače.

Pored TV Bingo JACKPOT-a, igrači mogu osvojiti i dodatne novčane dobitke: 1 X 24.000,00 KM u formi godišnje TV Bingo plate, a isplatiti će se u 12 redovnih rata po 2.000, KM; 1 X 10.000,00 KM; 1 X 9.000,00 KM; 1 X 8.000,00 KM; 1 X 6.000,00 KM i 1 X 6.000,00 KM.

U igri za dodatni fond dobitaka, igrači mogu učestvovati i slanjem SMS poruka sa serijskim brojem listića, na brojeve telefona 091 412 601 (BHTELECOM) ili 063 888 71 (HT ERONET).

Prodaja žutih Bingo listića, kao i slanje SMS poruka, trajat će danas do 17:00 sati, a izvlačenje brojeva igrači mogu pratiti u 20:10 u programu Federalne televizije.

Lutrija BiH priredila zabavu u Gerontološkom centru Sarajevo

Povodom održavanja prvog ovogodišnjeg vanrednog kola TV Binga koje je na programu večeras, predstavnici Lutrije BiH posjetili su Gerontološki centar Sarajevo i tom prilikom organizovali zabavni program u okviru kojeg su štićenicima ovog centra podijeljeni poklon paketi.

Druženje je počelo internom igrom Bingo, koja je jedna od najomiljenijih igara u ovom centru.

Pored svog Binga veliki broj štićenika centra redovno igra i TV Bingo Lutrije BiH, tako da su s posebnim oduševljenjem primili žute Bingo listiće za 1. vanredno kolo, koji su im uručeni u okviru poklon paketa.

Sjajno druženje nastavilo se uz prigodan muzički program u kojem su se mnogi štićenici Gerontološkog centra pokazali i kao odlični pjevači. Ovo nije bila prva posjeta predstavnika Lutrije BiH ovom centru i nema sumnje da će se ovo druženje nastaviti i ubuduće.

JOKER PodCast Lutrije BiH srijedom u programu Federalne televizije

Dobrodošli u svijet JOKER PodCast-a Lutrije Bosne i Hercegovine, gdje se svaka epizoda pretvara u pravu lutriju emocija, inspiracije i nevjerojatnih priča! Lutrija Bosne i Hercegovine predstavlja zanimljive razgovore sa poznatim osobama iz svijeta sporta i kulture, otvarajući vrata u njihove svjetove na način koji nikada prije niste doživjeli.

Od sada svake srijede na Federalnoj televiziji nakon Dnevnika 3 moći ćete pratiti goste JOKER PodCasta. Večeras ćemo razgovarati sa Mirzom Tanovićem, glumcem koji je u penziji, ali ne i u mirovini. Ako želite da osjetite duh jednog vremena, saznate kako i zašto je na Mirzu uticala Engleska kultura, zašto mu je bitan FK Liverpul i kako se kalio na glumačkoj sceni pogledajte ovo izdanje Joker Podkasta Lutrije Bosne i Hercegovine.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije