U prepunom Domu mladih održana Konferencija 'Sretno rasti'

0
Promotivni tekst
U prepunom Domu mladih održana Konferencija 'Sretno rasti'
Foto: Media Magnet / Konferencija 'Sretno rasti'

Pred više od 500 roditelja koji su slušali inspirativna predavanja o roditeljstvu gostiju iz regiona, održana je prva regionalna konferecija "Sretno rasti" u prepunoj dvorani Doma mladih.

Konferencija u organizaciji marketing agencije "Media magnet" i njenih osnivačica Andree Tomašević Kolende i Slađane Ikić, dokazala je kako je bh. roditeljima nedostajao jedan ovakav događaj u glavnom gradu.

Interesovanje za predavanje doktora Ranka Rajovića, specijalnog gosta konferencije ali i ostalih gostiju predavača, rezultiralo je rasprodatom dvoranom mjesec dana prije najavljenog događaja. Prisutni su uživali u temama o prvim danima sa bebom, dojenju, ishrani, ekranima i igrama koje usporavaju i oštećuju razvoj djece, a u panel diskusijama govorilo se o krajnostima u roditeljstvu i pripremi za trudnoću.

Za vrijeme trajanja predavanja, mališani su uživali u radionicama "Zeleno rasti uz dm" na platou Doma mladih gdje su, zahvaljujući Kantonalnom javnom preduzeću RAD učili o reciklaži i sortiranju otpada.

Konferencija 'Sretno rasti'
Foto: Media Magnet: Konferencija 'Sretno rasti'

Organizatorice konferencije najavile su nastavak ove jedinstvene "Sretno rasti" priče.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Najnovije