U nepuna dva mjeseca na srećkama Lutrije BiH ostvarena tri dobitka od ukupno 450.000 KM

2
Promotivni tekst
U nepuna dva mjeseca na srećkama Lutrije BiH ostvarena tri dobitka od ukupno 450.000 KM
Foto: Lutrija BiH / Dobitne srećke

Lutrija BiH ne prestaje donositi vrijedne novčane dobitke igračima koji su okušali svoju sreću u igrama iz trenutne ponude ovog priređivača.

U prilog tome govori činjenica da su u nepuna dva mjeseca, pored ostalih novčanih dobitaka, isplaćena i tri novčana dobitka od ukupno 450.000,00 KM. Dobici su ostvareni na srećkama "ZLATNA" i "SUPER OSMICA".

Novčani dobitak ostvaren krajem mjeseca oktobra na srećki „ZLATNA“ iznosio je maksimalnih 250.000,00 KM, a osvojio ga je igrač iz Gradačca koji je, zanimljivo dobitak podijelio sa sestrom. Nedugo nakon ovog dobitka, u direkciju Lutrije BiH javio se još jedan dobitnik koji je na istoj srećki osvojio 50.000,00 KM, a dobitnu srećku kupio je na prodajnom mjestu Lutrije BiH u Sarajevu, ulica Titova 38.

Tu nije kraj jer se u međuvremenu javio još jedan igrač koji je na srećki "SUPER OSMICA" u srijedu 7. decembra osvojio maksimalni novčani dobitak na ovoj srećki u iznosu od 150.000,00 KM, a sretni igrač srećku je kupio na prodajnom mjestu Lutrije BiH u Lukavcu.

Na navedenim srećkama u opticaju su i dalje maksimalni dobici od 250.000,00 KM i 150.000,00 KM.

Dupliranje iznosa dobitaka u igri LOTO 6/39

Još sjajnih vijesti dolazi iz Lutrije BiH. U subotu 10. decembra, u 12. kolu ove igre svi igrači koji izvrše uplatu za navedeno kolo i ostvare 2+1, 3, 3+1, 4, 4+1 i 5 pogođenih brojeva, osvajaju duple iznose dobitaka.

Iz Lutrije BiH napominju igrače da se uplata za predstojeće kolo igre LOTO 6/39 može izvršiti na svim uplatnim mjestima, putem platforme eNovčanik ali i kod ovlaštenih zastupnika, te ističu da se dupliranje iznosa dobitaka odnosi i na igrače koji su ranije izvršili pretplatu za nadolazeća kola ove igre.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Najnovije