U igri TV Bingo ovog petka igrače očekuje glavni dobitak od 535.000 KM

Promotivni tekst
U igri TV Bingo ovog petka igrače očekuje glavni dobitak od 535.000 KM
FOTO: Promo / Lutrija BiH

U 16. kolu igre TV Bingo igrače očekuju brojni novčani dobici sa pet i deset pogođenih brojeva. Posebno se ističe glavni dobitak koji iznosi 535.000 KM, a osvojit će ga igrač koji pogodi 15 brojeva izvučenih do 34 broja u jednoj od tri ponuđene kombinacije.

Igrači koji žele povećati izglede za dobitke, mogu odigrati dodatnu igru Joker ali i dodatne kombinacije za igru Bingo plus čiji glavni dobitak u ovom izvlačenju iznosi 22.500,00 KM.

Izvlačenje brojeva igrači mogu pratiti u petak, 17. aprila uživo na programu FTV-a sa početkom u 20:10 sati. Domaćin u studiju je voditelj Davor Sabo koji s nestrpljenjem očekuje izvlačnje brojeva.

Bingo listiće igrači mogu uplatiti putem eNovčanika, a na raspolaganju su i prodajna mjesta ovlaštenih saradnika: iNovine, Duhanpromet, Duhan, Petrol, Hrvatska pošta i dr.

Dopunu sredstava za igranje putem eNovčanika igrači mogu izvršiti na više načina i to: putem A-bona, uplatom sredstava direktno na IBI broj igrača na kioscima Duhanprometa i Rive Tuzla te uplatom putem internet bankarstva.

Za sva dodatna pitanja u vezi igara na sreću Lutrije BiH, ali i detalja u vezi registracije na eNovčanik igrači mogu pozvati INFO liniju Lutrije BiH - podrška igračima na brojeve telefona +38733 257 200; +38733 257 201 ili poslati upit na e-mail: podrska@lutrijabih.ba

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije