The Athlete’s Foot: Veliki sezonski popusti!

Promotivni tekst
The Athlete’s Foot: Veliki sezonski popusti!
Foto: The Athlete's Foot / Promo

Ljubitelje sportskog stila obradovat će vijest da su 4. januara počeli veliki sezonski popusti u The Athlete’s Foot! Posjetite trgovinu u Bingo City Centru Sarajevo i kupujte na popustima 20, 30, 40 i 50%! Za kupce širom BiH, isti popusti važe i u webshopu taf.ba, uz besplatnu dostavu do kraja mjeseca.

U ponudi ćete pronaći najširi izbor sportom inspirirane obuće i odjeće najvećih svjetskih brendova Nike, Adidas, Reebok, Puma, Sprayground i još mnogo drugih. Trgovina u Sarajevu dio je svjetskog lanca od 560 TAF trgovina u više od 30 zemalja širom svijeta. The Athlete's Foot je poznat kao jedan od svjetskih lidera u kreiranju sportskog stila, održavajući svoje bogato naslijeđe kroz trendove i tehnologije bliske novim generacijama. Ono što TAF čini posebnom destinacijom za sve ljubitelje sportske i streetstyle mode upravo je i činjenica da na njihovim policama možete pronaći modele iz najnovijih kolekcija, limited edition serija, kao i malih brendova u nastajanju.

Promo - undefined

Foto: The Athlete's Foot

Više o TAF-u

Baština ovog brenda je ukorijenjena duboko u američkoj sneaker kulturi. Osnivači, Robert i David Lando, otvorili su prvu TAF trgovinu 1971.godine u Pittsburghu u Pensilvaniji. The Athlete’s Foot oduvijek je bio simbol inovacija i odvažnosti.

"U TAF-u njegujemo aktivan stil života. Naša je vizija stvoriti svijet u kojem ljudi s ponosom i bez straha nose svoj identitet. Vrijeme je da prodrmamo streetstyle svijet! Mi smo The Athlete’s Foot. We dare to play.", saopćeno je iz ove kompanije.

Posjetite TAF trgovinu i webshop i uvjerite se zašto je najbolja #sneakers destinacija! Popusti važe do 31. Januara 2021.

The Athlete’s Foot BH pratite i na njihovoj službenoj Facebook stranici, Instagram profilu i TikTok-u.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije