Otvorena The Athlete’s Foot trgovina u Bingo City Centru

Promotivni tekst
Otvorena The Athlete’s Foot trgovina u Bingo City Centru
Foto: The Athlete's Foot / Otvorenje prve TAF trgovine u BiH

Danas je u Bingo City Centru otvorena prva BH trgovina svjetskog sportstyle brenda: The Athlete’s Foot. Riječ je o trgovini modernog vintage izgleda čiji će Vam topao i otvoren prostor pružiti jedinstveno shopping iskustvo.

Povodom otvorenja, sve kupce očekuje 30% popusta do 13. 12., pokloni i druga iznenađenja!

Novootvorena trgovina u Sarajevu dio je svjetskog lanca od 560 TAF trgovina u više od 30 zemalja širom svijeta. The Athlete's Foot je poznat kao jedan od svjetskih lidera u kreiranju sportskog stila, održavajući svoje bogato naslijeđe kroz trendove i tehnologije bliske novim generacijama.

The Athlete’s Foot je više od obične trgovine sportske odjeće i obuće: TAF je street style odredište duboko ukorijenjeno u sportu. U ponudi ćete pronaći najširi izbor sportom inspirirane obuće i odjeće najvećih svjetskih brendova Nike, Adidas, Reebok, Puma, Sprayground i još mnogo drugih. TAF potiče svoje kupce na kršenje pravila i istraživanje nepoznatog. TAF stil je prilika da svoju životnu filozofiju ispričate kroz svoj stil odijevanja.

VIŠE O TAF-u

Baština ovog brenda je ukorijenjena duboko u američkoj sneaker kulturi. Osnivači, Robert i David Lando, otvorili su prvu TAF trgovinu 1971.godine u Pittsburghu u Pensilvaniji. The Athlete’s Foot oduvijek je bio simbol inovacija i odvažnosti.

"U TAF-u njegujemo aktivan stil života. Naša je vizija stvoriti svijet u kojem ljudi s ponosom i bez straha nose svoj identitet. Vrijeme je da prodrmamo street style svijet! Mi smo The Athlete’s Foot. We dare to play.", saopćeno je iz ove kompanije.

Ono što TAF čini posebnom destinacijom za sve ljubitelje sportske i streetstyle mode upravo je i činjenica da na njihovim policama možete pronaći modele iz limited edition kolekcija, kao i malih brendova u nastajanju.

Zahvaljujući webshopu taf.ba, kompletna zaliha TAF-a u BiH kupcima je dostupna je u cijeloj zemlji.The Athlete’s Foot posluje u skladu sa najsavremenijim omnichannel pristupom, zahvaljujući kojem kupci dobijaju isti nivo usluge i u trgovini i on-line.

Posjetite TAF trgovinu i uvjerite se zašto je najbolja #sneakers destinacija!

The Athlete’s Foot BH pratite i na njihovoj službenoj Facebook stranici, Instagram profilu i TikTok-u.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije