Šta se krije iza novog imena BBI Centra? "Sarajka je važan dio prošlosti, a Aria je budućnost"

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Pa dobro, manje ruzno nego BBI centar.

Ali nikad nece bit kao ¨Sarajka¨.

Cuclo

Aria na bosanskom znači ''ubleharenje'', na srpskom ''šuplja priča'', a na hrvatskom'' prodaja magle''. Na sva tri jezika ima isto značenje, a to je pranje para, foliranje i prodaja magle sa niđe veze. Ko je ovo platio, dobro je iskeširao folerima.

Cuclo opet

Aria na bosanskom znači ...ubleharenje..., na srpskom ...šuplja priča..., a na hrvatskom ...prodaja magle.... Na sva tri jezika ima isto značenje, a to je pranje para, foliranje i prodaja magle sa niđe veze. Ko je ovo platio, dobro je iskeširao folerima.

Riha

Objasnjenje vam je najobicniji pokusaj obmanjivanja javnosti. Po vama, koji kazete da je " Sarajka dio proslosti, a Aria buducnosti" bi bilo sasvim O.K. da se donese odluka da se, npr. Bascarsija, kao dio proslosti, od sada zove npr. "Trgovacki centar buducnosti".... Jadno objasnjenje i pokusaj prevare gradjana naseg Sehera.....

Covjek

Hladan i nedefinisan naziv, uopste ne odgovara seheru... Promasaj!

Tuner

Kakve vi veze imate sa Sarajkom? Nikada ne mozete biti sta je bila Sarajka u ono vrijeme. A iskreno niti jedna od ovih drzava kao ona ondasnja. Nazalost imali smo jedan narod koji je klanjem sve to razvalio. I vi kazete sarajka proslost. Sta je Aria?

/ Najnovije