Show "Bingo časti, Enis se folira"- Ko iz Sarajeva osvaja glavnu nagradu?

2
Promotivni tekst
Show "Bingo časti, Enis se folira"-  Ko iz Sarajeva osvaja glavnu nagradu?
Foto: Bingo / Pobjednici u sedmoj emisiji

Popularni TV show "Bingo časti, Enis se folira" ulazi u samu završnicu, i već naredne subote očekuje nas pretposljednja finalna emisija u kojoj će nastupati takmičari iz Sarajeva.

Bingo odjel za izazove i ovaj put postaje poligon zabavnih izazova u kojima takmičarske ekipe moraju demonstrirati znanje, spretnosti i timsku saradnju koja će, i ovoga puta, biti ključna za konačni uspjeh. Dosadašnje emisije su pokazale kako tačni odgovori na Kvizu znanja mogu donijeti značajnu prednost, no snalažljivost u Trci kolicima dok se pronalaze artikli na policama je u konačnici najvažnija.

Enis Bešlagić, kojem će na listi prepoznatljivih uloga biti sigurno dodana i uloga foliranta i domaćina u show-u "Bingo časti, Enis se folira", i ovaj put će biti na visini zadatka, i potruditi se da emisija ostane u lijepom sjećanju takmičarima, kao i gledaocima pored malih ekrana.

Takmičari
Foto: Bingo: Takmičari

No, sigurno je kako će najljepše sjećanje imati najbrži i najspretniji tim, koji će kući otići s glavnom nagradom vrijednosti od 5.000 KM. Razloge za radost imat će ekipe koje zauzmu drugo i treće mjesto, koje će osvojiti nagrade u vrijednosti od 1.000 KM i 500 KM.

Da biste saznali ko su finalisti iz Sarajeva i kako će odgovoriti na izazove, udobno se smjestite pored malih TV ekrana i u subotu, 23. decembra na programu Nove od 19:15 sati pogledajte najnovije izdanje TV showa "Bingo časti, Enis se folira". Rezervišite subotu za novu dozu smijeha i zabave!

Takmičari
Foto: Bingo: Takmičari

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije