Enis ponovo u Bingo City Centru!

3
Promotivni tekst
Enis ponovo u Bingo City Centru!
Foto: Bingo / Bingo časti, Enis se folira

Nakon nevjerojatnog izazova i boravka sedam dana u hipermarketu Bingo, Enis se vraća sa novim i jedinstvenim događajem koji će razveseliti sve ljubitelje ovog popularnog bh. glumca.

Bingo i Enis zajedno predstavljaju svoju novu emisiju "Bingo časti, Enis se folira" koja je već obišla nekoliko gradova širom Bosne i Hercegovine. Sada je red došao na Sarajevo, u kojem će se kvalifikacije održati u četvrtak, 12. oktobra.

Enis, popularni glumac poznat po svom humoru i pozitivnoj energiji, u ulozi domaćina u Bingo City Centru neumorno nastavlja potragu za finalistima. Kvalifikacijske igre započinju tačno u 12 sati, a samo tri najbolja tima prolaze u finalni krug takmičenja gdje će se boriti za nagradu u vrijednosti od čak 5.000 KM.

Protekle sedmice putem Bingovih društvenih mreža mogli smo vidjeti takmičare u Bijeljini, Tuzli, Zenici, Banjaluci i Bihaću, koji su pokazali izuzetan timski duh i snalažljivost. Takmičare u Sarajevu također očekuju zanimljive igrice, dok publika pored smijeha i zabave može očekivati razna iznenađenja.

Ovo će svakako biti prilika da se posjetioci uvjere koliko zaista brza kasa može biti spora i da li je Enis naučio otkucati bar kodove proizvoda.

Dan proveden sa Enisom u Bingo marketu obećava avanturu ispunjenu smijehom i izazovima, a najvažnije je da su svi dobrodošli. Enis će se folirati do kasnih popodnevnih sati, tako da će mnogi imati priliku da upoznaju omiljenog glumca, razgovaraju sa njim i zabilježe nekoliko fotografija za uspomenu.

Zato rezervirajte četvrtak, 12. oktobra za nezaboravno iskustvo sa Enisom i budite dio spektakularnog druženja u Bingo City Centru na adresi Džemala Bijedića 160. Bingo i Enis vas sa nestrpljenjem očekuju.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije