Sberbank BH: Nastavak akcije gotovinskih kredita

0
Promotivni tekst
Sberbank BH: Nastavak akcije gotovinskih kredita
Promo / Sperbank BU

Početak ove godine Sberbank BH je otvorila kampanjom “50.000 razloga za Sberbank” u kojoj je promovisan gotovinski kredit ali i ostali proizvodi i usluge Banke. 

Kako se potreba za gotovinskim kreditima nastavila i u drugom dijelu godine Sberbank BH je odlučila produžiti akciju gotovinskog kredita do 50.000 KM, što je najveći iznos gotovine koji jedna banka može izdati klijentu za ovakvu vrstu kredita.

Pored najvećeg iznosa gotovine klijenti u Sberbank BH mogu dobiti i najduži rok otplate od 10 godina, i to bez naknade za obradu kredita za klijente koji za isti apliciraju online putem. Uz ugovoreni gotovinski kredit klijenti dobivaju još i jedinu co-brandiranu karticu Sberbank platnu Pika Karticu iz palete MasterCard proizvoda u Bosni i Hercegovini.

Raiffeisen dobitnik dvije prestižne nagrade za najbolju banku u Bosni i Hercegovini

Raiffeisen dobitnik dvije prestižne nagrade za najbolju banku u Bosni i Hercegovini

Tokom cijele ove godine Sberbank BH aktivno široj javnosti predstavlja razloge zašto je dobro biti klijent ove Banke. Pored toga što je lider digitalne transformacije u Bosni i Hercegovini, Sberbank BH kontinuirano radi na unapređenju svojih proizvoda i usluga, s posebnim fokusom na mobilno i elektronsko bankarstvo.

Među prvima je bankama u regiji koja je uvela beskontaktne bankomate, i prestižnu Mastercard Premium karticu sa uslugom ličnog asistenta. Također, jedna je od rijetkih banaka koja nudi uslugu Bank@Work u okviru koje osoblje banke dolazi na radno mjesto klijenta, kako bi mu olakšala poslovanje sa Bankom, jer ne mora napuštati svoje radno mjesto i trošiti privatno vrijeme.

Sberbank BH nudi visok nivo uslužnosti i profesionalnosti, i prema nezavisnom istraživanju najbolje je ocjenjena banka u pogledu zadovoljstava klijenata. Također, prema istraživanju iz mjeseca juna ove godine korisnici Sberbank BH mobilnog i internet bankarstva najviše preporučuju navedene aplikacije na bankarskom tržištu

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije