Akcija stambenih kredita kod Sberbank BH

Radiosarajevo.ba
Akcija stambenih kredita kod Sberbank BH
Sberbank / Muamer Kasumović

Kupovina doma je najveća investicija u života pojedinca ili porodice. Prilikom kupovine doma većina kupaca treba finansijsku pomoć. Ključno je da klijenti u potpunosti razumiju sve aspekte stambenog kredita, obzirom da je to dugoročna finansijska obaveza koja bitno utiče na sadašnje i buduće finansijsko stanje klijenta.

Sberbank BH nudi akciju stambenih kredita po atraktivnoj kamatnoj stopi, sa rokom otplate do 25 godina. Osim osnovne namjene koja podrazumijeva kupovinu nove ili postojeće stambene jedinice, u okviru realizovanog stambenog kredita, klijentima je omogućeno i gotovinsko korištenje sredstava do maksimalno 10.000 KM.

Muamer Kasumović - undefined

„Proljeće i ljeto je idealno vrijeme za kupovinu i uređenje stana. Zaista smo pripremili extra ponudu zbog koje će klijenti ovog ljeta kupiti svoj stan. Atraktivna kamatna stopa koja dolazi u paketu sa ostalim povoljnim uslovima će zasigurno doprinijeti donošenju ove veoma važne životne odluke kao što je kupovina stana. Prilikom kreiranja ponude imali smo na umu i da puno mladih ljudi još uvijek nema riješeno stambeno pitanje. Stoga želimo doprinijeti poboljšanju kvalitete njihovih života”, izjavila je Emina Muharemović, direktorica sektora za maloprodaju Sberbank BH.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije