Sarajevo uskoro uspostavlja direktan let do jedne od najpoznatijih turističkih destinacija u Evropi

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ne pijem dok Paja vozi

To vi mislite da je jeftino 40 km? Pa 40 km meni potraje mjesec dana za sirnicu i kefir. A ima li toga u Rimu? Nema. Rim me ne zanima.

Ne pijem dok Paja vozi

To vi mislite da je jeftino 40 km? Pa 40 km meni potraje mjesec dana za sirnicu i kefir. A ima li toga u Rimu? Nema. Rim me ne zanima. ka Ne pijem dok Paja vozi Pa zašto se onda ne zaposliš i neće ti biti puno 40 km a imaćeš svoj dinar i nećeš morati tražiti novac od roditelja penzionera i živac lovu od prolaznika

Ovaj dalabu

Debatira sam sa sobom. Paja ima autizam, klasik Rain Man

Ne pijem dok Paja vozi

Debatira sam sa sobom. Paja ima autizam, klasik Rain Man ka Ovaj dalabu Da si bar pita bundevara pošto ne volim sirnicu p da ti čovjek povjeruje i jesi li odlučio naći posao i o kojem ti to Paji misliš?

Rim

Sve je ok ako bude turista,ṣ̌ta nas tek čeka po završetku Evropskog prvenstva u fudbalu?????

angie

Lepa vest, nadam se da će dolaziti turisti u većem broju i da će biti u budućnosti više charter letova za grupe poput royal charter service-a.

Eto

Super, uz postojeće još dodati redovne za Španiju(Madrid ili Barca), Oslo i Eindhoven i jedan sa USA(šta se dešava sa produže je piste?) time bi bile pokrivene nama najvažnije destinacije.

Fishek10

Wizzair je propast. Od kulturnih putnika, na svakom sjedistu naslonjaci za glOvu popucali

/ Najnovije