Sara Rose – uspomena, koju uvijek nosiš sa sobom

2
Promotivni tekst
Sara Rose – uspomena, koju uvijek nosiš sa sobom
Foto: Promo / Sara Rose – uspomena, koju uvijek nosiš sa sobom

Kada pomislimo na Sarajevo prvo što nam padne na um je urbanost i tradicija u jednom, isprepletene kulture i duh grada i ljudi, kojih nema nigdje drugdje. Svu svoju ljubav ka ovom gradu i ljudima, koji su prošli mnogo toga, ratove i neimaštinu, a i dalje su ostali puni života, satkali smo u priču koju zovemo Sara Rose. 

Sara Rose je brend, kroz koji pričamo za sve one, koji vole ovaj grad i ovu državu. Za sve one, koji žive istinski bosanski inat, promoviraju sve lijepo u ovom gradu i državi, a mnogo je toga.

Koristeći savremene tehnike kreiramo odjevne modne predmete s bh. motivima, u koje onda udahnemo život staroga, ostatke tkanina, brižno čuvanih jer želimo da naše Sarajevo ostane čisto i zeleno, a ovo je naš mali doprinos.

Pojam slow fashiona trend je koji želimo slijediti radi dobrobiti okoline u kojoj živimo i ljudi, koji nas okružuju.

U našem asortimanu očekujte dukserice, majice i druge modne predmete s motivima, koji simboliziraju otpor svemu lošem i čuvaju sve ono lijepo što ovaj grad ima ponuditi našim ljudima i turistima, koji dođu iz cijeloga svijeta. Sara Rose je idealan poklon i uspomena, koju ćeš uvijek nositi sa sobom.

Više informacija možete pronaći na službenom Instagram profilu.

Sara Rose – uspomena, koju uvijek nosiš sa sobom
Foto: Promo: Sara Rose – uspomena, koju uvijek nosiš sa sobom

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Najnovije