Rusmir Hrvić: Činimo sve da tržište BiH imalo dovoljne količine brašna

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Boze me sacuvaj

Ovog debila i neznalice. Ljudi moji kakav je ovo primitivac nemate pojma. Imao sam priliku da radim u njegovom okruzenju. Tu vrstu nepoznavnja posla, primitivizma, sujete i papanluka necete nigdje naci vise na svijetu. Neka nam je dragi Bog na pomoci ako spadnemo na njega da nam obezbjedi brasno ili bilo sta od hrane. Poslije rada u cuvenom holdingu vise ni hljeb njihov ne kupujem. Eto toliko iskreno od mene.

Tilto

Koji **** on i negov holding, pa *** jedan sto vam je najskuplje brasno treba da bude najeftinije a vama ubjedljivo najskuplje, sta ste uradili od Klasa pa to je strasno, poceo je Mujo Selimovic a vi nastavili, to je nekad bila respektabilna firma a sada je zbog vas, *** vase vise nista ne kupujem, ***

Makarona

Ispada oko 300 grama dnevno po glavi ukupnog stanovništva BIH. Obzirom da će se sve manje kupovati meso i drugi proizvodi zs koje stanovništvo nema novca ovih 300 grama treba uduplati i plus za industijsku proizvodnju artikala od brašna.

Fuj

***, uveo nenormalne marze na vec davno nabavljene sirovine! Extra, extra profit, a 'vamo glumi!

/ Najnovije