Poznati trgovački lanac otvara svoju prvu poslovnicu u Njemačkoj

0
Radiosarajevo.ba
Poznati trgovački lanac otvara svoju prvu poslovnicu u Njemačkoj
Foto: Pexels / Ilustracija

Prva njemačka poslovnica lanca ženske mode “Phase Eight” otvara se u tržnom centru Centro u Oberhausenu (Sjeverna Rajna-Vestfalija). Nakon brojnih vijesti o bankrotima trgovačkih lanaca i trgovinama koje zatvaraju, ova vijest je pravo osvježenje za stanovnike.

Kako je najavljeno iz tog tržnog centra, britanski lanac ženske mode "Phase Eight" svoju poslovnicu u Centru otvorit će u petak, 30. juna. Poslovnica u Oberhausenu bit će prva poslovnica Phase Eight u Njemačkoj, piše Fenix-magazin.

Prema saopštenju tržnog centra Centro, poslovnica bi trebala izgledati slično onoj u 'Westfield White City' poslovnici u Londonu. To znači: hrastovi okviri, podovi u obliku riblje kosti i detalji od prirodnog kamena.

Romi proslavljaju svoj najveći praznik: Ovako izgleda Đurđevdan na Gorici u Sarajevu

Romi proslavljaju svoj najveći praznik: Ovako izgleda Đurđevdan na Gorici u Sarajevu

Uz ovu, uskoro bi se u istom tržnom centru trebala otvoriti još jedna poslovnica.

Naime, od jula 2023. Westfield Grand Prix održavat će se u svim Westfield tržnim centrima u Europi. Pobjednik iz Njemačke i Austrije dobija besplatan prostor u Centro ili u tržnom centru Westfield u Austriji u trajanju do godinu dana. Preduzetnici i oni koji po prvi put žele otvoriti neku poslovnicu, mogu se prijaviti do 7. jula.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije