Poznata imena dobitnika automobila Opel Mokka i Opel Crossland u nagradnoj igri Konzuma i Mercatora

0
Promotivni tekst
Poznata imena dobitnika automobila Opel Mokka i Opel Crossland u nagradnoj igri Konzuma i Mercatora
Foto: Konzum / Magradna igri "Kupuj, igraj, osvajaj!"

Velika nagradna igra Konzuma i Mercatora "Kupuj, igraj, osvajaj!" je završena, a izvlačenje glavnih nagrada – dva automobila Opel Mokka i Opel Crossland donijelo je nova uzbuđenja za sve posjetitelje Mercator centra Ložionička u Sarajevu, gdje je u srijedu, 17.04. održano javno izvlačenje nagrada.

Euforija među posjetiteljima je bila ogromna, te su svi s nestrpljenjem čekali da saznaju imena dobitnika glavnih nagrada. Automobil Opel Mokka osvojio je Izet Halilović iz Ključa, dok je automobil Opel Crossland osvojila Ljerka Vučković iz Banja Luke.

"Želim čestitati sretnim dobitnicima automobila Opel Mokka i Opel Crossland na osvojenim glavnim nagradama te im poželjeti mnogo pređenih kilometara, divnih destinacija i lijepih uspomena u njihovim novim vozilima, a ujedno čestitam i svim drugim dobitnicima vrijednih nagrada koje smo prethodno dodijeli kroz šest valova izvlačenja u toku trajanja nagradne igre. Sretan sam jer imamo priliku iz godine u godinu vrijednim nagradama obradovati naše kupce što je za nas prilika da im se zahvalimo za dugogodišnju lojalnost i povjerenje."– izjavio je Haris Arnautović, rukovoditelj Službe marketing kompanije Konzum d.o.o. koja upravlja brendovima Konzum i Mercator na tržištu BiH.

Podsjetimo, osim dva vrijedna automobila Opel Mokka i Opel Crossland nagradni fond ove nagradne igre obuhvatao je po pet poklon kupovina u Konzum ili Mercator prodavnicama u vrijednosti po 300 KM, 500 KM, 1.000 KM i 1.500 KM, te pet putovanja za dvoje u Kapadokiju i pet putovanja za dvoje u Andaluziju.

Spisak sretnih dobitnika kao i više informacija o nagradnoj igri dostupno je na web stranicama konzum.co.ba i mercator.ba

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije