Još bolji i ljepši Mercator u Tuzli dočekao kupce u novom ambijentu

0
Promotivni tekst
Još bolji i ljepši Mercator u Tuzli dočekao kupce u novom ambijentu
Foto: Mercator / Mercator u Tuzli dočekao kupce u novom ambijentu

Jedno od omiljenih mjesta kupovine u Tuzli, Mercator u Robnoj kući Tuzlanka, premješten je na novu lokaciju unutar ove robne kuće, gdje je danas otvoren za kupce u potpuno novom i modernom ambijentu. Još bolji i ljepši Mercator na gotovo 700 m² prodajne površine, uz novi vizuelni identitet, od sada nudi i dodatno proširen i prilagođen asortiman što se posebno odnosi na odjele voća i povrća, zdrave hrane, pekare, mesnice, gastra, delikatese, kozmetike i dječijeg svijeta te preostalih kategorija iz asortimana prehrane i neprehrane. Za još bržu i kvalitetniju uslugu svakodnevno se brine 26 zaposlenika.

"Sretan sam jer smo našim kupcima u Tuzli poklonili novi i moderan prodajni objekat, uređen prema najvišim standardima maloprodaje i brenda Mercator, na lokaciji na koju su kupci navikli i rado je posjećuju. Uz još bolju ugodnost kupovine, Mercator će našim kupcima nuditi dodatno proširen asortiman, kvalitetnu uslugu i mnoštvo dodatnih benefita. Posebno mi je zadovoljstvo jer smo danas, u skladu sa našim društveno-odgovornim poslovanjem, uručili donaciju u vrijednosti 5.000 KM Udruženju "Srce za djecu oboljelu od raka“ namijenjenu za podršku Roditeljskoj kući koja će biti otvorena u Tuzli početkom aprila ove godine. Na taj način nastavljamo podržavati lokalnu zajednicu u kojoj poslujemo što ujedno smatramo svojom obavezom, ali i privilegijom da zajedno činimo dobra djela i kreiramo bolje životno okruženje za sve nas", izjavio je Haris Arnautović, rukovoditelj Službe marketinga kompanije Konzum BiH koja upravlja brendovima Konzum i Mercator na tržištu BiH.

"Naše prijateljstvo s Konzumom u BiH sada je već jako i veliko. Jako smo zahvalni na dugogodišnjoj podršci i njihovoj opredjeljenosti da budu uz djecu oboljelu od malignih bolesti i njihove roditelje. Sada je i projekat Roditeljske kuće Tuzla obezbijeđen namirnicama koje će olakšati put borbe našim porodicama koje budu živjele u njoj tokom najtežeg životnog perioda. Radujemo se svakoj narednoj saradnji sa Konzumom, jer njene plodove koriste direktno naša djeca i njihove porodice", izjavio je Fikret Kubat, predsjednik Udruženja "Srce za djecu oboljelu od raka".

Mercator u Tuzli dočekao kupce u novom ambijentu
Foto: Mercator: Mercator u Tuzli dočekao kupce u novom ambijentu

Prvi dan ponovnog otvorenja Mercatora obilovao je bogatim sadržajem za kupce uz mnoštvo pogodnosti pri kupovini, pripremljena je posebna akcijska ponuda, prvi kupci su nagrađeni vrijednim poklonima, a svaka 100. kupovina bila je potpuno besplatna. Kupci su uživali uz nastup benda "Alter Acustic", a najmlađi posjetitelji su se pridružili veseloj zabavi i kreativnim radionicama.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije