Posebna ponuda za prenos plate na Raiffeisen banku!

Promotivni tekst
Posebna ponuda za prenos plate na Raiffeisen banku!
Raiffeisen banka je, u sklopu aktuelne kampanje pod nazivom „Platu preseli za promjenu koja veseli!“, pripremila posebnu ponudu za prenos redovnih mjesečnih primanja na Banku.

Svi klijenti koji svoju platu/redovna mjesečna primanja prenesu na Raiffeisen banku dobit će poklon bon u vrijednosti 100 KM, te imaju povoljnije uslove kreditiranja.

Dodatno, klijentima su na raspolaganju i ostale pogodnosti od kojih izdvajamo: široku mrežu poslovnica i bankomata, uštede pri plaćanju Internet i mobilnim bankarstvom, te online apliciranje za kredite i kartice.

Poklon bon se može iskoristiti na jednom od sljedećih prodajnih mjesta: Bingo, Amko Komerc, dm, Petrol.

Akcijska ponuda vrijedi do 31. januara 2017. godine, a sve dodatne informacije klijenti mogu dobiti u najbližoj poslovnici Raiffeisen banke, te na web stranici.

Također, svim klijentima Banke koji, do kraja godine, subotom u dm prodavnicama izvrše plaćanje Raiffeisen karticama, Banka vraća iznos od 10%. Povrat navedenog iznosa Banka će izvršiti na kraju mjeseca u kojem je obavljena kupovina.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije