Posao u Njemačkoj: Potreban monter za električne pripreme, plaća 3.600 eura

0
Promotivni tekst
Posao u Njemačkoj: Potreban monter za električne pripreme, plaća 3.600 eura
Foto: Freepik / Posao

Energija iz obnovljivih izvora postaje sve prisutnija, pa se u Njemačkoj bilježi masovna ugradnja solarnih panela koji se smatraju ključnim za smanjenje emisije ugljendioksida.

Tako je njemačka vlada postavila ambiciozan plan razvoja solarnih kapaciteta koji bi, prema procjenama sektora, zahtijevao angažman dodatnih 100.000 radnika.

Upravo zbog velike potražnje, JobStep, istaknuta evropska agencija za pomoć pri zapošljavanju za pouzdane i sigurne poslodavce u Njemačkoj objavila je oglas za radnika na pripremama instalacija modula solarnih napajanja, a prijava je otvorena putem LINKA i traje do kraja februara.

Za ovo radno mjesto predviđena je bruto plaća u iznosu od 2.600 eura, uz dodatak bonusa od 1.000 eura te topli obrok u iznosu od 300 eura neto.

Također, za zaposlene je i osiguran smještaj tokom boravka u Njemačkoj, što svakako olakšava prilagodbu i pruža sigurnost.

Razgovori za posao s njemačkim poslodavcem u Bosni i Hercegovini održat će se 06. marta 2024. godine, a prijaviti se mogu osobe s poznavanjem njemačkog jezika već od A1 nivoa kao i oni s poznavanjem engleskog jezika na nivou B1.

Agencija ohrabruje sve zainteresirane da što prije iskoriste ovu jedinstvenu priliku kako bi osigurali svoje mjesto u procesu selekcije. Sretno!

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije