Jubileji / Podravka na Mostarskom sajmu proslavlja dvije značajne obljetnice

09. 04. 2018. u 19:34:00 Promotivni tekst

Shares: 0

Podravka ove godine proslavlja dvije važne obljetnice koje će na Mostarskom sajmu prigodno i obilježiti.

Podravka slavi 70 godina svoga postojanja, te 60 godina od prvog pojavljivanja nezaboravnih okusa svojih lider proizvoda: kokošje i goveđe juhe, goveđeg gulaša i kokošje paštete u trgovinama.

„Šezdeset je godina od kada su se nezaboravni okusi po prvi puta pojavili u našim  trgovinama. Kako i sami slogan kampanje kaže „Kad je od srca, to se pamti“, izuzetno smo ponosni što su upravo ova naša četiri „lider“ proizvoda (kokošja i goveđa juha, goveđi gulaš te kokošja pašteta) ono što su naši potrošači prepoznali, posebice ovdje na tržištu Bosne i Hercegovine, i ostali nam vjerni svih ovih godina. Iznimno nam je važno da s našim potrošačima, kako onim vjernim tako i onim budućim podijelimo radost koju donose ovako dvije važne obljetnice te pozivamo sve one koji su u mogućnosti da posjete izložbeni prostor Podravke na ovogodišnjem Mostarskom sajmu“, kazao je Milan Šarlija, direktor Podravke BiH.

Uz Vegetu, najznačajniji Podravkin brand, neizostavan je i kulinarski kutak „Vegeta, slobodno kuhaj“. Podravkini promotori kulinarstva će za sve posjetitelje i izlagače tijekom sajamskih dana pripremati raznovrsna jela. Najmlađima je i ove godine posvećena osobita pažnja, pa  u Lino kutku, uz Lino medvjedića, posjetitelje očekuje pregršt zabave, ali i uživanje u omiljenim proizvodima, jer Lino Čokolino u kojem uživaju generacije proizvod je za „veliku i malu djecu“.

Svečanom otvaranju 21. Mostarskog sajma će i ove godine će nazočiti brojne visoke uzvanice - državnici iz regije koji će posjetiti i izložbeni prostor Podravke i HGK KK.

Međunarodni Mostarski sajam 2018. afirmiran je kao najveća i najznačajnija gospodarska manifestacija u regiji. Mostarski sajam je izrastao u jednu od najuspješnijih sajamskih izložbi u Bosni i Hercegovini, ali i regiji. Ovogodišnja zemlja partner Sajma je Republika Srbija.

Tradicionalna svečana Podravkina večera u organizaciji Podravke i Koprivničko-križevačke županije i ove godine održat će se u hotelu „Mostar”.

Tijekom Mostarskog sajma, Podravka će, u suradnji sa Hercegovačko-neretvanskom županijom, organizirati predavanje na temu ”Mogućnosti razvoja proizvodnje rajčice za preradu na području Hercegovine”, u četvrtak, 12.4. od 11 sati, u dvorani broj 3.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA