Otvoren novi shop na Ferhadiji: Dostupan asortiman za sve kućanske potrebe

2
Promotivni tekst
Otvoren novi shop na Ferhadiji: Dostupan asortiman za sve kućanske potrebe
Foto: Prime Shop 360 / PrimeShop360 otvario vrata svoje prve offline poslovnice u centru grada!

Sarajevo je u ovoj sedmici dobilo sjajno mjesto za kupovinu - PrimeShop360 otvara vrata svoje prve offline poslovnice u centru grada! Brend koji je osvojio srca kupaca svojim fantastičnim ponudama i raznolikim asortimanom donosi nezaboravno iskustvo kupovine na jedno od najpoznatijih lokacija u Sarajevu - Ferhadiju!

Međutim, otvaranjem poslovnice u centru Sarajeva, na adresi Ferhadija 14, PrimeShop360 se želi još više približiti svojim kupcima, pružiti im jedinstveno iskustvo kupovine i osigurati da pronađu sve što žele. Bilo da tražite kućne potrepštine, uređaje, dekoracije za dom ili nešto drugo, PrimeShop360 ima sve što vam je potrebno na jednom mjestu.

"PrimeShop360 je izuzetno mlad brend, koja je za kratko vrijeme pridobio simpatije kupaca, naročito na našem tržištu. Trenutno je najviše fokusiran na tržište Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Slovenije , ali je plan da vrlo brzo radi na teritoriji cijelog Balkana. Kupci u PrimeShop360 mogu da pronađu sve što im je potrebno za dom, po prihvatljivim cijenama, shodno kvalitetu, a ova prva poslovnica u Sarajevu samo naznačava početak širenja i drugih shopova u BiH", riječi su generalnog direktora, Deniza Telarevića.

PrimeShop360 otvario vrata svoje prve offline poslovnice u centru grada!
Foto: Prime Shop 360: PrimeShop360 otvario vrata svoje prve offline poslovnice u centru grada!

U skladu sa svjetskim trendovima, PrimeShop360 otvaranjem prve poslovnice u samom centru grada, želi pružiti još više praktičnosti i bliskosti sa svojim kupcima. Sada možete lično uživati u njihovom raznovrsnom asortimanu i doživjeti kupovinu u posebnom ambijentu, uz ljubaznu uslugu i direktan prikaz skoro svih proizvoda iz ponude.

Uz sjajnu ponudu proizvoda za kuhinju, spavaću sobu, vrt i dom u cjelosti, PrimeShop360 omogućava članstvo "Family Card" klubu, koji obiluje pogodnostima pri svakoj kupovini, kao odgovor na podršku i povjerenje koje je Prime Shop brend postigao već online prodajom u proteklom periodu.

PrimeShop360 otvario vrata svoje prve offline poslovnice u centru grada!
Foto: Prime Shop 360: PrimeShop360 otvario vrata svoje prve offline poslovnice u centru grada!

Cilj kompanije je da se prilagodi svim potrebama kupaca, te posebno cijenimo lojalnost naših stalnih kupaca i članova "Family Card". Prateći svjetske trendove, fokus prodaje je usmjeren na online platforme, kao i naš webshop, ali kupci također mogu poručiti telefonskim putem ili direktno u našoj novoj poslovnici u Ferhadiji.

Nova poslovnica je već spremna i dostupna je od ponedjeljka do subote, do 22h, na adresi Ferhadija 14, za nezaboravno iskustvo kupovine.

Ponudu možete pogledati na web shopu, ili Instagram profilu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije