Otvoren novi Mercator u Banja Luci

0
Promotivni tekst
Otvoren novi Mercator u Banja Luci
Foto: Mercator / Otvorenje novog objekta u Banja Luci

Danas je u banjalučkom naselju Starčevica otvoren 79. po redu prodajni objekat Mercatora BH čime je priliku za posao dobilo 8 novih zaposlenika.

Na prostoru od 300 kvadratnih metara, ovaj prodajni objekat svakodnevno kupcima nudi potrebne proizvode sa fokusom na svježe odjele, osnovne životne namirnice te domaće i lokalne proizvode. Također, asortiman sadržava i neprehrambene proizvode, na prvom mjestu osnovne kućne potrepštine ali i one najtraženije sezonske proizvode, bazene i plažni asortiman.

Na dan otvorenja prvi kupci su nagrađeni poklonima dobrodošlice, a svaka 50. kupovina je besplatna. Tokom otvorenja i u danima koji slijede kupci će ostvarivati dodatne uštede uz niz akcijskih aktivnosti posebno kreiranih za ovaj prodajni objekat. Za sve penzionere danas kao i svakog narednog četvrtka osigurana je kupovina uz -10% popusta. Povodom otvaranja Mercator je, kao i uvijek do sada, mislio i na najmlađe, te se pobrinuo da od 17h pripremi i posebnu zabavu za mališane.

Lideri trojke odgovorili na Dodikove ucjene: Objavili fotografiju na Facebooku, uz samo dvije riječi

Lideri trojke odgovorili na Dodikove ucjene: Objavili fotografiju na Facebooku, uz samo dvije riječi

Otvorenje novog objekta u Banja Luci
Foto: Mercator: Otvorenje novog objekta u Banja Luci

"Izrazito nam je drago što u prelijepom gradu na Vrbasu otvaramo novi Mercator prodajni objekat i time uspješno širimo našu mrežu vrhunskog asortimana, kvalitetnih proizvoda, povoljnih cijena i mnoštva drugih povlastica za naše cijenjene kupce. Našim kupcima nudimo jedinstven osjećaj kupovine u moderno opremljenom prodajnom objektu sa više do 5.000 proizvoda i naše već prepoznatljive odjele sa svježim i mirisnim hljebom i pecivima, tortama i kolačima, svježim voćem i povrćem, kao i delikatesnim odjelom sa širokim izborom neodoljivih suhomesnatih i sirnih proizvoda. Pripremili smo i bogatu ponudu zdrave hrane, uključujući i 100% prirodne proizvode provjernog kvaliteta našeg brenda Bio Zone kao i druge proizvode, po mnogome na tržištu jedinstvenih, naših trgovačkih marki", izjavio je Haris Arnautović, Rukovoditelj službe marketing.

Povodom otvaranja nove prodavnice Mercator je, manirom najboljeg komšije, uručio svježe voće i osvježenje susjednom vrtiću te se na taj način upoznao i sa najmlađim članovima svog novog komšiluka.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije