Otkriveno kada kompanija Ananas stiže u Bosnu i Hercegovinu

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosanac

Nedajte Genocidnom Zlocinackom lopovu srbinu u Bosnu Genocidni srbi smrdite prcim vam krst i slavu poganu srpsku

Smijesno

Smece. Pokusaj kopiranja kineza. Zamisli lik pokusava da kopira kineze. Dno dna. Cijene velike. Zar ne bi trebalo biti jeftinije online.

Adi

za vas *****e ce doci firma tufahija, i prodavat ce vam halal elektroniku, pas vas **** nacinalisticka stoko, sve vam smeta *****adi pogana, islamizirana zaostala

Foto fg

Lijepe riječi su ukras!

MoJoe

Ananas signal za swingere

/ Najnovije