Osam brendova AS grupacije dobilo titulu "must have" proizvoda

Promotivni tekst
Osam brendova AS grupacije dobilo titulu "must have" proizvoda
Foto: AS Grupacija / Osam brendova AS grupacije dobilo titulu "must have" proizvoda
Na sinoćnjoj manifestaciji dodjele priznanja najboljim bh. brendovima, koju su organizirali istraživačka agencija Nilsen i IN Store magazin, najveći broj nagrada dobili su proizvodi iz kompanija koje su u sastavu AS grupacije.

U Hotelu Holiday, pred nekoliko stotina predstavnika najvećih trgovaca iz BiH, na svečanoj promociji priznanja su dobili brendovi; Oaza voda, Kent, Zlatna džezva, Jufka Klas, Zlatni puder, Klas tjestenine, Sprind jufke i Tops.

"Posebna nam je čast što su ovo birali trgovci i što su ovo proizvodi koji se trebaju naći na policama svih trgovina ali i na policama u svakom domaćinstvu. Za ove titule zaslužni su timovi i svi uposlenici kompanija AS Holdinga koji vrijedno rade i predano brinu o svakom našem brendu. Ovo je uistinu velika radost. Dugo vremena smo se borili da budemo u ovoj poziciji", istakao je Rusmir Hrvić, predsjednik Uprave AS Holdinga.

Predstavnici kompanija Klas, Sprind, Oaza, AS Jelah, Vispak i AC Food nisu krili zadovoljstvo i ponos na činjenicu da su bili u konkurenciji sa oko 400 brendova koje je predložila istraživačka agencija Nilsen, a birali trgovci iz BiH.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije