Novi prodajni objekt Techno Shop: Predstavljen najveći TV-ekran u BiH

Radiosarajevo.ba
Novi prodajni objekt Techno Shop: Predstavljen najveći TV-ekran u BiH
/ Radiosarajevo.ba
Povodom 20 godina Techno Shopa, predstavnici kompanije Stanić Trade d.o.o. otvorili su vrata naovog maloprodajnog prostora u Sarajevu – u Alta Shopping Centru.

Zvanice i kupce dočekala je vrhunska ponuda tehničkih uređaja, odabranih prema potrebama građana, u skladu s svjetskim trendovima.

"Predamo osluškujemo potrebe naših kupaca, svakodnevno unapređujemo ponudu i kvalitet dostupnih uređaja te širimo našu maloprodajnu mrežu. Stoga posebno raduje da smo otvorili objekt i u srcu Sarajeva koji svojom ponudom može zadovoljiti potrebe svakog domaćinstva", poručio je Damir Kalmar, direktor kompanije.

Techno Shop Alta kupcima nudi najveću ponudu LG asortimana u regiji, s posebnim naglaskom na bogatu paletu modela i tehnologija LG televizora, po najpovoljnijim cijenama te pet godina garancije.

Frižideri, veš-mašine, sušilice i klima uređaji zadovoljit će kriterije i najzahtjevnijih zaljubljenika u bijelu tehniku.

Vodeći uvoznik televizora u našoj zemlji prisutnima je predstavio i trenutno najveći ekran u BiH: 86-inčni LG 4k Ultra HD TV pruža nevjerovatno iskustvo boja, oštrine slike i kontrasta, ali i zvuka uz Harman/Kardon ozvučenje.

U prodajnim objektima Techno Shopa, uz LG, dostupan je i širok asortiman proizvoda poznatih svjetskih brandova – Sony, Philips, Electrolux, Hotpoint, Ariston, Tefal i Rowenta.

"Od otvaranja našeg prvog prodajnog centra na Stupu postali smo, zahvaljujući našim kupcima, prepoznatljivi kao jedno od omiljenih mjesta za kupovinu tehnike. I u budućnosti ćemo se truditi da opravdamo ukazano povjerenje, a to ćemo najbolje uraditi širenjem maloprodajne mreže i kvalitetom proizvoda", rekao je Damir Kalmar.   

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije