Ponuda / Novi nenamjenski krediti Sparkasse Bank “Kredit i za OVO i za ONO”

02. 03. 2018. u 15:14:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 1

Izuzetno brzo odobrenje novih nenamjenskih kredita Sparkasse Bank. Do 50.000KM u samo 2h!

Sparkasse Bank dd BiH na svaki način želi olakšati život i poslovanje sadašnjim, ali i budućum klijentima banke. Upravo vođeni tom idejom u Bosni i Hercegovini na raspolaganju su novi nenamjenski krediti.

“Ukoliko klijent aplicira putem naše web stranice, obrada kredita je besplatna, a zahtijevi za kredit se obrade u roku od dva sata. Maksimalno smo pojednostavili procedure, uvažavajući i vrijeme naših klijenata, kao i situacije kada osoba ima potrebu za hitnim pristupom novčanim sredstvima”, objašnjava Ahmed Karić, direktor Sektora za poslovanje sa stanovništvom Sparkasse Bank BiH.

Maksimalni iznos nenamjenskog kredita je 50.000 KM, uz fiksnu kamatnu stopu sa rokom otplate do 10 godina.

U toku ove posebne akcije , klijenti koji izvrše prenos primanja u u Sparkasse Bank nagrađuju se sa dodatnih 100 KM na svima omiljenoj Poklon kartici.

Sparkasse Bank BiH ovim proizvodom želi omogućiti klijentima da, bez hipoteke, realizuju aktivnosti kao što su renoviranje stana, zatvaranje finansijskih obaveza i slično.

Ukoliko postoji potreba za većim iznosom kredita od 50.000KM, klijentima su na raspolaganju hipotekarni/stambeni krediti koji se odobravaju po veoma atraktivnim kamatnim stopama.

 


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA