Nova nagradna igra Sparkasse Bank: Kupovinom Shop&Fun karticom do vrijednih nagrada

Radiosarajevo.ba
Nova nagradna igra Sparkasse Bank: Kupovinom Shop&Fun karticom do vrijednih nagrada
Sparkasse bank dd BiH svim trenutnim i budućim korisnicima Shop&Fun kartica daje mogućnost da pored bezbrižne kupovine na rate, na prodajnim mjestima u zemlji i inostranstvu, osvoje i neku od vrijednih nagrada.

„Za učešće u nagradnoj igri potrebno je tokom trajanja nagradne igre izvršiti tri kupovine od minimalno 50KM. Pokloni koje smo osigurali kreću se od novčanih dobitaka na Shop&Fun kartici u iznosu od 1000KM,  preko iPhone 8, laptopa do utješnih nagrada u vrijednosti od 50 i 20 KM“, objasnila je Elvira Prnjavorac, direktorica Segmenta upravljanja prodajom Sparkasse Bank.

Nagradna igra počela je  05.02.2018. Na području Federacije BiH traje do 30.04.2018. godine, a na području Republike Srpske do 05.03.2018.

Shop&Fun kartica, klijentima Sparkasse Bank osigurava da na bilo kojem od prodajnih mjesta u zemlji ili inostranstvu izvrše plaćanje, a iznos se automatski dijeli na broj rata koji klijent želi.

Vlasnici Shop&Fun kartice pored kupovine na rate, imaju i mogućnost odgode plaćanja do 50 dana, kao i podizanje gotovine na bankomatu uz otplatu na rate do čak 36 mjeseci.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije