Nova velika dm prodavnica u Sarajevu: Dođite, čekaju vas i nagrade!

Radiosarajevo.ba
Nova velika dm prodavnica u Sarajevu: Dođite, čekaju vas i nagrade!
Otvorena je još jedna prodavnica kompanije dm, i to u nedavno otvorenom Super Konzumu u sarajevskoj Ložioničkoj 16.

Prodajna mreža ove uspješne kompanije u našoj zemlji obuhvata 65 prodavnica u 37 gradova. Osluškujući potrebe kupaca, dm je odlučio prodavnicu, koja se do sada nalazila u ulici Put života 12, u SC Koreja, preseliti na ovu atraktivniju lokaciju. 

Nova dm prodavnica prostire se na površini 432 metra kvadratna od kojih prodajni prostor zauzima 314 metara kvadratnih, a kupcima je na usluzi sedam zaposlenika.

"Osim bogate ponude proizvoda kojim želimo oplemeniti sve potrebe kupaca na drogerijskom tržištu, cilj nam je da svakom novom lokacijom budemo bliže našim kupcima", izjavila je Ruzmira Muratbegović, regionalna menadžerica dm-a.

Svoj novi poslovni uspjeh dm je, kao društveno odgovorna kompanija, i ovoga puta podijelio sa zajednicom u kojoj djeluje. Tako je danas na otvorenju uručena donacija u iznosu od 3 000KM Udruženju Budućnost, koje pruža podršku autističnoj djeci i njihovim roditeljima.

U ime dm-a ček predsjednici Udruženja Dževidi Sulejmanović uručila je Muratbegović.

"Početak sedmice, 2. april, obilježen je podizanjem svjesnosti o prisutnosti autizma u našem društvu, a na kraju sedmice još jednom podsjećamo javnost na ovu djecu koja trebaju kontinuiranu podršku i brigu društva. Stoga je dm odlučio podržati Udruženje Budućnost koje djeluje na polju podizanja svijesti, razbijanja predrasuda te pruža konkretne edukacijsko-rehabilitacijske tretmane s ciljem bolje inkluzije djece s autizmom u društvo", pojasnila je Muratbegović.

Dm je pripremio i posebne pogodnosti za svoje kupce. Naime, u novootvorenoj dm prodavnici od danas, 6. aprila, do 8. aprila, očekuje ih popust od 15 posto na ukupnu kupovinu, a učešćem u nagradnoj igri do 13. aprila, kupci mogu okušati sreću te osvojiti vrijedne nagrade - od mašine za suđe, do dm poklon kartica.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije