Ne propustite najbolji shopping u gradu: Robot Novo Sarajevo ponovo otvara svoja vrata

0
Promotivni tekst
Ne propustite najbolji shopping u gradu: Robot Novo Sarajevo ponovo otvara svoja vrata
Foto: Arhiv / Robot Novo Sarajevo

Robot je trgovina koja postoji na tržištu 28 godina nudeći širok asortiman proizvoda po najboljim cijenama.

Početkom 2023. godine Robot tržni centri su odlučili kupcima da pruže nove mogućnosti savremene i poboljšane kupovine u svojim objektima.

Prethodnih nekoliko sedmica je rađena rekonstrukcija objekta Robot Novo Sarajevo kako bi mogućnost kupovine bila lakša i bolja za sve njihove kupce.

Uskoro nova zgrada Fakulteta zdravstvenih studija u Sarajevu: Vrijednost projekta 6.500.000 KM

Uskoro nova zgrada Fakulteta zdravstvenih studija u Sarajevu: Vrijednost projekta 6.500.000 KM

Svjedoci smo velikog rasta cijena i svakodnevnih promjena, te shodno tome, cijeli tim Robota je radio jako naporno kako bi kupci imali bolju mogućnost kvalitetne kupovine i najboljih cijena.

Tokom prošle godine svi kupci Robota bili su svjedoci četiri velika otvorenja u gradovima Bugojno, Kozarska Dubica, Zvornik i Lukavica što je dokaz širenja prodajne mreže poslovanja ovog poznatog trgovinskog brenda u BiH.

Pored svega istaknutog, u 2023. godini kompanija Robot planira otvaranje i rekonstrukciju još nekoliko prodajnjih objekata čime bi zaokružili broj na 40.

Već godinama Robot je mjesto najbolje porodične kupovine sa najpovoljnijim cijenama što grade godinama, uz dobro poznati slogan ''SVE VRIJEDI KUPUJ I ŠTEDI''.

Ovim putem kompanija Robot poziva sve kupce da dođu na ponovno otvaranje prodajnog centra Robot Novo Sarajevo, u petak, 12. maja, u 8 sati.

Pozivaju sve kupce da im se pridruže u novom uređenom objektu gdje sve posjetitelje očekuje dobar asortiman, najbolje cijene, nagradna igra i pokloni.

"Vidimo se u petak 12. 05. 2023.", poručuju iz Robota.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Najnovije