Od sada zaključite online / Najbolja zaštita na putovanju uz ASA Osiguranje

05. 07. 2018. u 07:47:00 Promotivni tekst

Shares: 3

Kažu da je čovjek bogat onoliko koliko je proputovao.

Svako putovanje je upoznavanje novog, odlazak od svoje zone komfora, svog doma, te je kao takvo uglavnom pozitivno iskustvo i neprocjenjiva avantura, ali nepredviđeni događaji mogu nam putovanje učiniti i izuzetno negativnim iskustvom.

Kako bi ublažili efekat mogućih negativnih događaja najbolje je osigurati se.

U sklopu marketing kampanje „Najbolja zaštita na putovanju“ ASA Osiguranje će izvršiti podjelu sunčanih naočala u svim većim gradovima u Bosni i Hercegovini te simbolično pripremiti klijente na buduća putovanja a da bi bili potpuno spremni, prije putovanja, ne zaboravite zaključiti policu putnog zdravstvenog osiguranja.

Police putnog osiguranja po cijeni već od 0,80 KM po danu od sada možete zaključiti i online, klikom ovdje, ili posjetom vama najbliže poslovnice ASA Osiguranja.

„Činimo sve kako bi našim klijentima olakšali svaki segment života i bili partneri koji će preuzeti brigu u svakodnevnici. Kako nam se bliži sezona godišnjih odmora i putovanja, sa ovim proizvodom želimo vaša putovanja učiniti bezbrižnijim kako bi vaš godišnji bio pravi odmor. Bilo gdje da putujete, ne zaboravite se osigurati, a mi vam od srca želimo sretan put“, poručili su iz ASA Osiguranja.

NEMA KOMENTARA