Meggle BiH najpoželjniji poslodavac u kategoriji prehrane

1
Promotivni tekst
Meggle BiH najpoželjniji poslodavac u kategoriji prehrane
Foto: Meggle / Meggle BiH najpoželjniji poslodavac u kategoriji prehrane

Domaća kompanija MEGGLE BIH najpoželjniji je poslodavac 2022. godine u kategoriji prehrane prema istraživanju koje je provela kompanija Kolektiv d.o.o. (MojPosao.ba).

Projektom Najpoželjniji poslodavac u BiH promoviraju se pozitivne prakse upravljanja ljudskim potencijalima kako bi se kompanije dodatno motivirale da unapređuju svoje odnose prema zaposlenicima te da ponude odlične uvjete za rad, razvoj i edukaciju, gdje je MEGGLE BIH prepoznat godinama među najpoželjnijim u BiH.

"Naša kadrovska politika je vrlo jednostavna i efikasna - svi imaju priliku učiti i rasti. Motivaciju i trud uvijek prepoznajemo i na to ne ostajemo ravnodušni. Radimo timski u izuzetno pozitivnoj atmosferi. Dajemo priliku za konstantnu edukaciju i napredak. Uvijek njegujemo dvosmjernu komunikaciju i uvažavamo sve sugestije. Da bismo bili i ostali najbolji svi kotačići moraju biti u funkciji i međusobnoj koordinaciji. Naš uređen sistem djelovanja zaposlenicima ulijeva sigurnost i zaštitu pa je onda lako dati svoj maksimum. Fokus nam je uvijek na rješenju, nikad na problemu", kaže Jadranka Penava, predsjednica Uprave MEGGLE BIH.

Meggle BiH najpoželjniji poslodavac u kategoriji prehrane
Foto: Meggle: Meggle BiH najpoželjniji poslodavac u kategoriji prehrane

Kroz više od 20 godina MEGGLE BIH je u lokalnoj zajednici postao sinonim za kvalitetu, sigurnost i povjerenje, čije ulaganje su prepoznali građani BiH i svojim glasom nagradili pozitivne prakse rada.

"Ono na što smo posebno ponosni jeste percepcija bh. potrošača da je MEGGLE domaći brand. Našem timu je uspjelo da globalni i internacionalni brand razvijemo i pozicioniramo kao lokalni stoga uspjeh najpoželjnijeg poslodavca dugujemo upravo svojim zaposlenicima. Kroz proteklih dvadeset godina stvorili smo jake i prijateljske veze sa našim farmerima, kao i potrošačima koji bez naših proizvoda ne mogu zamisliti dan. To potvrđuju i istraživanja tržišta koja kažu da je MEGGLE najpoznatiji, najprepoznatljiviji i najkupovaniji mliječni brand u državi", zaključuje Jadranka Penava.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Najnovije