Meggle BH: Prvi izvoz u Austriju

4
Promotivni tekst
Meggle BH: Prvi izvoz u Austriju
Foto: Meggle / Meggle BH započeo izvoz u Austriju

Od ovog mjeseca MEGGLE BH je započeo izvoz u Austriju, a poznato je da domaća kompanija već dugi niz godina izvozi na tržišta Srbije, Crne Gore, Kosova, Albanije, Makedonije, ali i na tržišta zemalja Europske unije- Hrvatske, Slovenije, Rumunjske, Bugarske i Švedske.

"Ponosni smo na činjenicu da kvalitetu naših domaćih proizvoda već dugi niz godina prepoznaju naše susjedne zemlje i zemlje EU. Izvoz u Austriju je samo dodatna potvrda velikog interesa za naše proizvode koji su spoj bosansko-hercegovačke gastronomije i njemačke kvalitete, tj. najviših- svjetskih standarda u proizvodnji hrane.

Važno je istaknuti da se MEGGLE BH na stranim tržištima sve više percipira i kao veliki inovator, plasirajući na tržište proizvode i koncepte koji su odgovor na potrebe modernih potrošača.

Meggle Jogurt
Foto: Meggle: Meggle Jogurt

Ovom prilikom pozdravljamo sve koji pridonose ovom uspjehu, naše farmere od koji dobivamo sirovinu ekstra klase, kolege bez kojih bi sve ovo bilo nezamislivo, te partnere koji u nama prepoznaju snažan tržišni potencijal", ističe Jadranka Penava, predsjednica uprave MEGGLE BH.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije