Lidl o otvaranju trgovine u Sarajevu: "Imamo dugoročne planove na Balkanu"

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gi

Siguran sam da imaju 10 hiljada kvadrata u Metkovicu....

Yui

Sto ce talibanima Lidl.

XZY

Problem je njima Lidl sto su dosli u Bosnu pa su vidjeli kakva smo zemlja , a vjerovatno je bilo dobicete zemlju ali gdje je koverta ili standardno GDJE SAM JA TU, a ljudi nisu naucili da tako posluju.Načekacemo se za Lidl i za radna mjesta u istom.

Blue

Treba se rijesiti pokvarene SDA koja stiti Bingo, Amko i ostale lopove, pa cemo imati bolje trziste.

Objektivan i nepristran

Dobar je LIDL, imaju uvijek svjezu robu, cijene su medju nizima na trzistu, ali nemojte ocekivat cudo! U dvije drzave sam zivio i vidio kako rade, nisu oni toliko jeftini kako bi se mozda ocekivalo. Uglavnom, sve u svemu, dobro bi bilo da dodju!

Ne

Pored Binga vala nam ne treba, zastitimo domace.

Sta ce nam

Kad imamo pijace i svjezu hranu. Udjes u ove centre i kupis budalastine, a na pijaci samo sto ti stvarno treba.

Guest

Jel Sarajevo "balkan"?

Role

Odustao je Lidl od BiH, kažu ko će s budalama da sarađuje, preusmjelili kapital u Tursku gdje dobiju sve za 7 dana. Eto zahvalite se prvenstveno Dodiku i Čoviću ali i Izetbegoviću. Srdačno vas ***.

Covjek

Nece niko da ulaze u propalu drzavu. To je nama nasa borba dala, lopove koji su unistili BiH i dalje to cine.

/ Najnovije